“LADİK GÖLÜ’NÜ İSRAİL SAZANINDAN KURTARACAĞIZ”

“LADİK GÖLÜ’NÜ İSRAİL SAZANINDAN KURTARACAĞIZ”
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Ladik’te düzenlediği mitingde Ladik Gölü’nü temizleyerek İsrail Sazanından kurtaracağınıı ve köylere tip projeler yaparak vatandaşlara proje parası ödetmeyeceğini söyledi.

KÖYLERDE EV YAPIMI İÇİN TİP PROJELER HAZIRLAYACAĞIZ
Köylerde yerleşik planın olmaması durumunda hiç ev yapılamayacağını belirten Hayati Tekin, “Bunlar benim elimde. Ben size tip projeler hazırlıyorum.  Bu evleri yapmak için çokca para harcamak yerine cüzi bir miktar ödeyeceksiniz. Köylerde insanlarımız ‘yollarımız, sularımız  yok!’ diye bağırıyor. Hangi çağdayız ki bunları sorun olarak konuşuyoruz. Ben başkan olduğumda 5 yıl sonra Ladik’in en ücra köşesinde yol, su sorunu olursa karşınıza çıkmayacağım.

hayati-(4).jpg

LADİK GÖLÜ’NÜ İSRAİL SAZANINDAN KURTARACAĞIZ
Ladik Gölü’nü, TBMM’den de dile getirmiştim.  Bakana “İsrail sazanından ve Devlet Su İşleri’nden çektiğini kimseden çekmiyor Ladik Gölü dedim. Ladik Gölü’nü İsrail  sazanından kurtarmak için kışın  boşaltacağız. Suyu temizleyip turnaları yeniden göle salacağız . Çevresini de temizleyip düzenleyerek burayı mesire alanı haline getireceğiz.” dedi.

hayati-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.