Kul’a Gölcük Samsun’lular derneğinden davet

Kul’a Gölcük Samsun’lular derneğinden davet
Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek düzenleyecekleri tirit gecesine davet etti.

Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın, dernek üyeleri Selim Kargı, Muttalip Bülbül ve Mehmet Donbay ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek düzenleyecekleri tirit gecesine davet etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Akın hazırladıkları davetiyeyi Başkan Kul’a teslim etti. Samsun Dernekler Federasyonu ile bu yıl ikincisini 26 Şubat'ta Gölcük Kongre Sarayında yapacakları tirit gecesi için hazırlıklarının devam ettiğini söyleyerek “Sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız." dedi.

“DERNEKLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Derneklerin her zaman yanlarında olduğunu ve fırsat buldukça ziyaret ettiğini belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Derneklerimizi ve faaliyetlerini önemsiyorum. Fırsat buldukça sizlerin faaliyetlerinde katılmaya çalışıyorum. Halkımızın birlik içinde olduğu her ortam ülkemizin kardeşliği için atılan büyük bir adımdır. Bu tür organizasyonlar hem ilimizin, hem ilçelerimizin tanıtımı için hem de gurbetteki hemşerilerimizin birlik beraberliği açısından da önemli. Ben de geceye katılmaya çalışacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.