KORKUNÇ İDDİA

KORKUNÇ İDDİA
Belediye Başkanı'nın Paralelcilerle olan fotoğrafında, Başkan'ı göstermeyip ihale kovalandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü

          Bir haber sitesinin, Paralelcilerle birlikte fotoğrafı olan Büyükşehir Belediye Başkanı’nın fotoğrafının üzerini kapatarak haber yaptığı, karşılığında da Dr. Ersin Yılmaz’ın feshedilen Hasta Bakımı İhalesini almak istediği ve yapılacak ihaleye girerek ihaleyi alma sözünü aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

       İHALEYE SİTENİN GİZLİ ORTAĞI VE SİTE SAHİBİNİN ORTAK KURDUKLARI ŞİRKET TALİP

            Büyükşehir Belediyesi’nin hasta ve yaşlıların evde bakımı ihalesini uzun yıllardan beri alan ve FETÖ kapsamında malvarlığına el konulan Dr. Ersin Yılmaz’ın ihalesi Büyükşehir Belediyesi tarafından feshedilmişti. Bu gelişmenin ardından ihaleyi almak isteyen ve sırf bu işleri takip etmek üzere kurulduğu iddia edilen bir haber sitesinin, Yusuf Ziya Yılmaz’ın Paralelcilerle Umre’ye gittiği resmin içerisinden Yusuf Ziya Yılmaz’ın resmini çıkartıp haberi yayınladığı, karşılığında da Dr. Ersin Yılmaz’ın feshedilen işini almak istediği, sitenin sahibi ile gizli ortağının başka bir şirket üzerinden ihaleye girecekleri iddia edildi.

        GAZETE KURMAYA NİYETLİLERMİŞ VE GİDERİNİ BURADAN KARŞILAMAK İSTİYORLARMIŞ

      İnternet sitesinin sahiplerinin yerel bir gazete kurmak için yola çıktıkları ama finansman konusunda sorunları olduğu, gazetenin finansmanını bu ihaleyi alarak karşılayacakları iddia edilmekte. Konuyla yakından ilgileneceğimizi ve olayın her safhasını siz değerli okurlarımızla paylaşacağımızı kamuoyunun bilmesi toplum yararına olacaktır.

                                      ARKA PLANDA OLUP BİTEN HER ŞEYDEN BİLGİMİZ VAR

       Olayın arkasında bazı çetelerin olduğu ve bu çetelerin Büyükşehir Belediyesi’ndeki uzantılarının arka planda bu olayı tezgâhladıkları, yapılan haberi de kasıtlı olarak yaptırdıkları, fotoğrafın tamamını da bu nedenle yayınlamadıkları iddia edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanının bu tezgâha düşüp düşmeyeceğini önümüzdeki günlerde kamuoyu hep birlikte görecek.   Ahmet Ufuk ERKAN

samsunlu_metin_caliskan_in_umre_turlarinda_kimler_yok_ki_h715489_0b435.jpg1manset.jpeg72613.jpg1manset-001.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum