Köktaş:'Türkiye yükselen bir güç'

Köktaş:'Türkiye yükselen bir güç'
Başkan Köktaş, "Etrafımızda bir ateş çemberi varken Türkiye bir istikrar adası. Türkiye'de demokrasi kökleşiyor...

Ekonomik kalkınma küresel krize rağmen hızla ilerliyor ve en önemlisi vatandaşlarımızın arasındaki aidiyet bağları güçleniyor ve Türkiye yükselen bir güç olma niteliğinde birçok ülkenin gıptayla baktığı bir dönem yaşıyor." dedi.

AK Parti Samsun İlçe Başkanları Toplantısı AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında gerçekleşti.
İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programa İlçe Başkanlarının yanı sıra İl Kadın Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti konjektürel siyasi şartlarda çıkmış bir siyasi parti, dönemsel bir parti, bir döneme, kesime, hitap eden parti değildir, AK Parti bütün ulu erenlerin yönünü aydınlattığı kutlu bir yürüyüşün, kıyamete kadar sürecek olan bu yürüyüşün bugünkü boyut kazanmış halidir. AK Parti Milletin ta kendisidir, AK Parti Millet İdealinin ta kendisidir. 14 Ağustos 2001 tarihinde "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" diyerek çıktığımız bu kutlu yolda son 13 yılda Türkiye'de çok şey değişti. Türkiye AK Parti ile değişerek gelişti, geçen zaman içinde büyük bir değişim geçirdi. Türkiye yarın ne olacak endişesi ile kararlarını veren değil, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyan lider ülke konumuna gelmiştir." dedi.

İSTİKRAR VE UYUM
Bugün Türkiye daha demokratik, daha zengin, daha yaşanır bir ülke haline geldiğini, devrim niteliğinde hizmetlerin ve projelerin hayata geçirildiğini belirten Başkan Köktaş, "Değişimlerden en büyüğünü 10 Ağustos'ta ülkemiz yaşadı. Kurucu Genel Başkanımız ilk defa halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı oldu. Devir teslim töreni yapıldı. Gerçekleştirilen 1. Olağanüstü kongremizle birlikte Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu genel başkanımız ve başbakanımız oldu. Akabinde 62. Hükümetimiz kuruldu.
Bir çırpıda sıraladığımız bu değişimler önceki dönemlerde büyük sarsıntılara hatta darbelere kadar giden süreçlere uzanmıştır.
Buradan da görüyoruz ki; AK Parti, Türkiye'de her alanda istikrarı ve uyumu en güzel şekilde sağlamıştır.
Dikkat ediniz; etrafımızda bir ateş çemberi varken Türkiye bir istikrar adası. Türkiye'de demokrasi kökleşiyor, ekonomik kalkınma küresel krize rağmen hızla ilerliyor ve en önemlisi vatandaşlarımızın arasındaki aidiyet bağları güçleniyor ve Türkiye yükselen bir güç olma niteliğinde birçok ülkenin gıptayla baktığı bir dönem yaşıyor.
Bu anlamda kimler ne planlar, ne oyunlar, ne kumpaslar içinde olurlarsa olsunlar ülkemizin her yerinde demokrasiyi, milli iradeyi egemen kılma mücadelemiz devam edecektir." diye konuştu.

KADIN VE GENÇLİK KOLLARI SEÇİM SÜRECİ
Kumpaslar üzerinden yakıp, yıkan, oyun kuran bir takım çevreler hukuk çerçevesi içinde hak ettiği cezayı da mutlaka alacağını ifade eden Başkan Köktaş, "Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun da dediği gibi "Onlar tahrip etmeye çalışırken biz inşa etmeye devam edeceğiz. Onlar vatandaşlarımız arasında bir takım ayrımlar ortaya koymaya çalışırken biz vatandaşlarımızın gönülleri arasında köprüler inşa etmeye devam edeceğiz."
Çok yorucu ve yoğun gündemlerle geçirdiğimiz 2014 yılını geride bırakmak üzereyiz. Bu yıl içinde ilimizde 3 miting ve 2 seçimi teşkilatlarımızın başarılı çalışmalarıyla geride bıraktık.
Çok yoğun geçen çalışmaları geride bırakmakta olduğumuz 2014'te, genel merkezimizin geniş istişareleri ile ilçe kongrelerimizi tamamlamış olup, 1 şubat 2015 tarihinde de inşallah il kongremizi gerçekleştireceğiz.
Bu arada aralık ayı itibariyle kadın ve gençlik kollarımızın ilçe delege seçimleri tamamlanmış olup ocak ayı içinde kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın ilçe kongrelerini tamamlayacağız ve daha sonra şubat ayının içinde belirlenen takvim çerçevesinde Kadın ve Gençlik Kollarımızın il kongrelerini tamamlayıp 2015 genel seçimlerine teşkilatlar olarak kongrelerini tamamlamış bir halde hazır, tazelenmiş, yenilenmiş, daha enerjik bir kadroyla gireceğiz." şeklinde konuştu.

BAŞKAN KÖKTAŞ'TAN YENİ YIL MESAJI
Başkan Köktaş son olarak, "Bu duygu ve düşünce içinde geride bıraktığımız bu başarılarla dolu bir yılı, 2015'te de tekrarlanacağını ümit ediyorum.
Şimdiden 2015 yılınızı kutluyor, yeni yılın 2014'ten daha başarılı, verimli ve üretken geçmesini dileyerek yeni yılda tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm hemşehrilerimize, ülkemize, tüm dünya insanlarına, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum." diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.