Köktaş'tan TSO'ya Ziyaret

Köktaş'tan TSO'ya Ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimi sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu'nu ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş'ın gerçekleştirdiği ziyarette Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Serinkaya ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Karaca'da hazır bulundu.

1 Kasım seçiminin bir kez daha ülkemiz ve şehrimiz için "hayırlı olsun" dileklerini ileten Başkan Murzioğlu, nazik ziyaretinden ötürü Milletvekili Köktaş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

1 Kasım seçiminde vermiş oldukları destek, duymuş oldukları güvenden ötürü STSO Başkanı Murzioğlu'na, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Samsun'da uzun yıllar yerel siyaset yapmış, ticaretinden, üretimine, sivil toplum kuruluşlarına kadar yönetimlerinde bulunmuş, yöneticilik yapmış biri olarak tecrübemizi, birikimlerimizi Samsunumuzun menfaatlerine aktarmak için bugüne kadar gayretli çalışmalarımız oldu. 
İnşallah bundan sonrada 64. hükümetimiz kurulması ile birlikte şehrimizin bütün aktörleri ile istişare içinde olup başta Gençlik ve Spor Bakanımız ve milletvekillerimizle Ankara'dan şehrimize hizmet etmeye  devam edeceğiz
Türkiye artık eski Türkiye değil. Türkiye pısırık dış politikadan çıkmış, güçlü ekonomisi, üretken, aktif bir dış politika izleyen, kuralları koyan, yeri ve zamanı geldiğinde karşısındaki ülkenin gücüne, durumuna, pozisyonuna bakmaksızın  koyduğu kuralların gereğini yapan ülke konumuna gelmiştir." Dedi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti iktidarları olarak, ülkemizin küresel refah ve zenginlikten daha fazla pay alabilmesi için etkin ve kesintisiz işleyen bir ticari ortam tesis edilmesini kritik olarak görmekteyiz. Dış ticarette yaptığımız atılımların canlı bir iç ticaret ortamının tesis edilerek desteklenmesine ekonomik büyüme açısından önem vermekteyiz. Bu yaklaşımla, yeni dönemde de kalite odaklı, yenilikçi yaklaşım ve uygulamalarla ülkemizi gümrük hizmetlerinin ve ticaretin en kolay ve en güvenli yapıldığı, dünyanın önemli ticaret merkezinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz. Ticareti kolaylaştırıcı ve güven ortamını tesis etmeye yönelik uygulamaları devam ettireceğiz. Piyasa gözetim ve denetimi ile piyasanın düzenlemesine yönelik çalışmaları sürdüreceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.