Köktaş'tan teşekkür turu

Köktaş'tan teşekkür turu
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Terme, Ayvacık ve Tekkeköy İlçe Teşkilatlarına moral, motivasyon ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 7 Haziran 2015 Genel Seçim sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Köktaş, seçim sürecinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı teşkilat üyelerine teşekkür etti. 

Milletvekili Köktaş, ilçe teşkilat üyelerine moral ve motivasyonlarını yüksek tutması gerektiğini söyleyerek "Şunu unutmamak gerekir ki; Samsun'da AK Parti’nin ikinci sırada olan partiye bile en az 2 kat fark atmıştır. Bir puan veya 2 puan oylarını yükselten partiler zafer çığlıkları atarken AK Parti’nin %41’lik başarısı gözden kaçınılmaması gereken bir noktadır. Bu başarı AK Parti'nin 13 yıldır iktidar olmasına rağmen yakalanmıştır." dedi.

Seçimlerin demokrasinin şöleni olduğunu ifade eden Milletvekili Fuat Köktaş, "Milletvekili adaylarımız, İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte bu yarışta programlarımızı gerçekleştirerek ciddi anlamda önemli çalışmalara imza attık. İl merkezinde, İlçe İlçe, Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Ev ev dolaşarak sıkılmadık el, hasbihal etmediğimiz kimseyi bırakmadık. Her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olarak hemşehrilerimizle biraraya geldik. Fakat milletimiz kendi iradesini sandıkta söylemiştir. Milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin takdiri nihai karardır. Biz bugüne kadar hep milletimiz ile birlikte yürüdük, bundan sonra da milletimiz ile beraber omuz omuza yürüyerek yeniden büyük Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gayret edeceğiz." diye konuştu.

Milletvekili Köktaş ilçelere yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla da biraraya gelerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.