KÖKTAŞ'TAN KIZILAY'A ZİYARET

KÖKTAŞ'TAN KIZILAY'A ZİYARET
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Son 10 yılda Türk Kızılayı’na verilen desteklerle çok büyük atılımlar yapıldı. Bu atılımlar sayesinde Türk Kızılayı dünyanın dört bir yanında göğsümüzü kabartan, bizleri gururlandıran başarılı çalışmalar yürütüyo

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanı Hatice Örs'ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türk Kızılayı Canik Şube Başkanlığı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Başkan Hatice Örs'ten bilgiler aldı. 

Toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini dile getiren Başkan Örs, Milletvekili Köktaş'a Türk Kızılayı'na göstermiş olduğu destekten ötürü teşekkür etti.

Türk Kızılayı'nın önemli bir misyon yürüttüğünü, gösterdikleri desteğin her zaman devam edeceğini belirten Milletvekili Köktaş ise, "Ülkemiz içinde ve dışında pek çok hayırlı işe, başarılı çalışmalara imza atan Türk Kızılayı ne kadar güçlü olursa bizde geleceğimizi o kadar güvende hissederiz.
Türk Kızılayı'nın simgesi olan kırmızı hilalin ülkede ve dünyanın dört bir yanında bayrağın dalgalandığı her yerde en sıkıntılı zamanlarda uzanan yardım elinin, umudun adı olmuştur. Tüm tabi ve insani felaketlerde herkesten önce Kızılay oradır.
Türk Kızılayı dünyanın neresinde olursa olsun, yaşanan afetlerde, olay yerine ilk ulaşan, mağdurlara yardım elini ilk uzatan kuruluşlardan biri haline geldi.
Son 10 yılda Türk Kızılayı’na verilen desteklerle çok büyük atılımlar yapıldı. Bu atılımlar sayesinde Türk Kızılayı dünyanın dört bir yanında göğsümüzü kabartan, bizleri gururlandıran başarılı çalışmalar yürütüyor. Türk Kızılayı milyonlarca insanın duasını milletimiz adına alıyor. Bu vesileyle Türk Kızılayı'nın çalışmalarında büyük bir özveriyle görev alan herkese şükranlarımı sunuyor, başarıların devamını diliyorum." dedi.

Türk Kızılayı Canik Şube Başkanlığı'na yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Örs, Milletvekili Köktaş'a 26. Dönem milletvekilliğinin Samsun'a ve tüm ülkemize hayırlı olması dileklerini ileterek ziyaretin anısına Türk Kızılayı logolu fincan takımı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.