Köktaş'tan İlçe Ziyaretleri

Köktaş'tan İlçe Ziyaretleri
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Tekkeköy İlçelerinde teşkilatlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

"TÜRKİYE'NİN KADERİNİN BELİRLENECEĞİ BİR SEÇİM"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "7 Haziran seçimi, herhangi bir seçim olmaktan çıkmıştır, Türkiye'nin kaderinin belirleneceği, istikbalinin oylanacağı bir seçim haline gelmiştir." dedi. Ankara'da gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, programlarına ilk olarak Çarşamba ilçesinden başladı.

"TEŞKİLATLARIMIZ İLE KUTLU BİR YOLA ÇIKTIK"
Sabah kahvaltısında Çarşamba İlçe Teşkilatları ile biraraya gelen Milletvekili Adayı Köktaş, "7 haziran da bir kez daha tarih yazmak adına teşkilatlarımızın her bir kademesi ile kutlu bir yola çıktık. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla yola çıkan bu davanın birer neferleri olarak 24. saat yetmiyorsa 25. saati arayarak "Daha Güçlü Türkiye, Daha Güçlü Samsun" için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

VATANDAŞLA ÇAY SOHBETİ YAPTI
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı da makamında ziyaret Milletvekili Adayı Köktaş, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çarşamba ilçesinin ardından Terme'ye geçen Milletvekili Adayı Köktaş burada İlçe Teşkilatı ile biraraya geldi. Köktaş, 7 Haziran seçiminin, herhangi bir seçim olmaktan çıktığını, Türkiye'nin kaderinin belirleneceği, istikbalinin oylanacağı bir seçim haline geldiğini bunun içindir ki sahada özellikle gençlere AK Parti'den öncesini ve sonrasını çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Cuma namazını da Terme ilçesinde kılan Köktaş, daha sonra Terme Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Şenol Kul ile görüş alışverişinde bulundu. Belediye ziyaretinin ardından meydan da bulunan vatandaşla çay sohbeti yapan milletvekili adayı Köktaş, buradan Salıpazarı ilçesine geçti. 

"HEDEFİMİZ 9 MİLLETVEKİLİ"
Salıpazarı İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Milletvekili Adayı Köktaş, " Girdiğimiz her seçimden, sahada gösterdiğimiz başarılı çalışmalar, halkımızın da teveccühü ve desteği ile oyumuzu arttırarak çıktık. İnşallah bu seçimde de Seçim Koordinasyon Merkezimizin koordinesinde uygulayacağımız seçim kampanyası, yapacağımız anketler, arazide uygulanacak önemli stratejilerle, bu seçim de hedefimiz olan 9 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermek olacaktır." diye konuştu.

"TÜM SAMSUNLULARI DAVET EDİYORUM"
Son olarak Tekkeköy ilçesi'nde Teşkilat üyeleri ile biraraya gelen Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Ankara'da gerçekleştirdiğimiz seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantımızın ardından 19 Nisan pazar günü Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonunda saat 13:30'da aday tanıtım toplantımızı gerçekleştireceğiz.” Birlikte daha güçlü Samsun “ sloganıyla yapacağımız bu şölenimize tüm Samsunlu hemşerilerimizi davet ediyorum." dedi.

Ziyaretlerde Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Göngör ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, teşkilatların içinde başarılı çalışmalara imza atan milletvekili adayı Fuat Köktaş'ın adaylığının hayırlı olması dileklerini ileterek, her zaman olduğu gibi bu seçim de de ekip olarak hep birlikte omuz omuza çalışacaklarını söylediler.

Milletvekili adayı Köktaş'ta gösterilen ilgi alaka ve destekten ötürü Çarşamba, Terme, Salıpazarı ve Tekkeköy ilçe teşkilatlarına, ilçe esnafına ve ilçe halkına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum