Köktaş: 'Ülkemizi İtibarlı Bir Konuma Yükselttik'

Köktaş: 'Ülkemizi İtibarlı Bir Konuma Yükselttik'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "İktidarımız ile birlikte Türkiye’nin kaynaklarını Türkiye için kullanarak derin bir kriz ve karanlık günlerin içinden devraldığımız ülkemizi dünyada iddia sahibi...

Güçlü, saygın ve itibarlı bir konuma getirdik" dedi.

EBE VE HEMŞİRELERİ KUTLADI

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Sağlık-Sen Samsun Şubesi tarafından organize edilen "Ebeler ve Hemşireler Haftası" etkinliğine ve Asarcık İlçesi'nde gerçekleştirilen bir dizi programlara katıldı. Ebeler ve Hemşireler Haftası dolayısıyla Sağlık-Sen Samsun Şubesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, sabırla, özveriyle, fedakarca, gayretli ve sevgi ile mesleğini icra eden tüm Ebe ve Hemşirelerin günlerini kutlayarak, sağlık mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.

"14.3 MİLYARLIK YATIRIM"

Milletvekili Adayı Köktaş, ayrıca Asarcık İlçesi'nde seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla kucaklaşan ve hasbihal eden Milletvekili Adayı Köktaş, daha sonra Yeşilköy, Akyazı ve Eyüpoğlu mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi. Yeşilköy mahallesinde yapılan beton asfalt çalışmasını yakından inceleyen Milletvekili Adayı Köktaş, çocuklara da oyuncak dağıtarak onları sevindirdi. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek notlarını alan Milletvekili adayı Fuat Köktaş, Samsun'a son 13 yılda 14,3 milyar TL'lik yatırım yapıldığını hatırlatarak her ilçede olduğu gibi Asarcık İlçesi’ne de, önemli hizmetlerin yapıldığını söyledi. Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, İlçe Hastanesi, eğitim kurumları gibi önemli yatırımların ilçede hayat bularak vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

"9 KAT ARTIŞ SAĞLADIK"

Son 13 yıllık süreçte Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanında da büyük desteklerin ve yatırımlarının yapıldığına dikkat çeken Milletvekili adayı Fuat Köktaş, "Tarımsal Destekler, Krediler, Hayvancılık, Verimli Üretim, Kırsal Kalkınma, Tarımsal Eğitim Danışmanlık, Tarım ve Tarımsal Altyapı hizmetleri gibi bir çok alanda önemli çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalara 1,2 milyar TL nakit hibe desteği verildi. Mazot desteğini ilk kez AK Parti iktidarında başlatıldı. Prim destekleri, hayvancılık, tohum ve fidan, tarımsal sigorta, toprak analizi, kırsal kalkınma ve daha birçok destek ile üretimi teşvik ettik. 2002 yılında Samsun’a verilen prim desteği 808 Bin TL iken, 2014 yılında bu miktarı 24,2 Milyon TL’ye yükselttik. 13 yılda Samsun’a toplam 164,4 Milyon TL prim desteği vererek bu alanda 9 kat artış sağladık." dedi.

"İTİBARLI BİR KONUMA YÜKSELTTİK"

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti olarak ilk kez milletimizin karşısına çıkarak, Türkiye’yi yönetme irademizi beyan ettiğimizde bize “Nereden kaynak bulacaksınız?” diyenlere cevaben kurucu genel başkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, milletimize tam bir güven ve sadakatle “Kaynak Türkiye” demişti. Türkiye’nin kaynaklarını Türkiye için kullanarak derin bir kriz ve karanlık günlerin içinden devraldığımız ülkemizi dünyada iddia sahibi, güçlü, saygın ve itibarlı bir konuma yükselttik. Bunlar halkımızla birlikte, halkımızın desteği ile oldu. İnşallah 7 haziran seçimlerinden de büyük bir zafer ile çıkarak bu hizmetlerimiz artarak kat kat yapılacaktır. Samsun'u biliyoruz, ülkemizi biliyoruz, bugüne kadar olduğu gibi bu hizmetleri yine AK Parti'nin AK Kadroları yapacaktır" dedi.

Gerçekleşen programlara Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.