Köktaş, "Samsunlular istikrara evet dedi"

Köktaş, "Samsunlular istikrara evet dedi"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "1 Kasım seçim çalışmalarımızda, Samsunlular yarım iş sevmez dedik. 7 Haziran da yarım bıraktıkları yarım işi 1 Kasım da tamamlar dedik.

Rabbimize binlerce şükürler olsun ki Samsunlular yarım işini tamamlayarak, Türkiye'mizin önünü gören, huzurlu, barış içerisinde, güvene ve istikrara "evet" dedi."

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim sonuçlarının ardından gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine Kavak, İlkadım, Alaçam, Yakakent, 19 Mayıs ilçeleri ile devam etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın da katıldığı teşekkür ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Köktaş, "1 Kasım seçim çalışmalarımızda, Samsunlular yarım iş sevmez dedik. 7 Haziran da yarım bıraktıkları işi 1 Kasım da tamamlar dedik. Rabbimize binlerce şükürler olsun ki Samsunlular yarım işini tamamlayarak Türkiye'mizin önünü gören, huzurlu, barış içerisinde, güvene ve istikrara evet dedi. Blokçu ve hayırcı siyaseti, bir takım şer odaklarının ülkemiz üzerinde gerçekleştirdiği algı operasyonlarını elinin tersi ile itti. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye kazanmıştır, 78 milyon vatandaşımız kazanmıştır ve bu milletimizin zaferidir. AK Parti’nin zaferi hem demokrasi tarihimizden, hem de dünya siyasi tarihi açısından açık bir zaferdir. Genelde iktidar partileri iktidarda zayıflar, oy kaybederler, muhalefet partileri güçlenirler, fakat AK Parti dünya tarihinde istisnai bir şekilde iktidardayken gücünü koruyan, gücünü artıran bir parti olmuştur. Biz seçim süreçlerinde seçime giderken vatandaşımızdan oy isterken, toplumun sesine kulak verip toplumun sözünü dillendirdiğimiz gibi, iktidarımız döneminde de iktidar faaliyetinde de bulunurken de toplumun sesine kulak vermeyi, toplumun sözünü dinlendirmeyi esas kabul ettik. Bu sebeple açık ve tartışmasız bir biçimde AK Parti Türkiye’de en güçlü merkez partisidir, siyasi merkezi temsil etmemektedir, aynı zamanda toplumsal merkezi de temsil eden yegane partidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.