Köktaş: "Herkese hizmet etmeye devam edeceğiz"

Köktaş: "Herkese hizmet etmeye devam edeceğiz"
Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti olarak, Türkiye'de yaşayan her bir vatandaşımızın huzurunu ve refahını arttırmak için çalışıyoruz.

AK Parti'ye oy versin ya da vermesin, bugüne kadar olduğu gibi herkese hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Tanışma, Kaynaşma, Birlik ve Beraberlik yemeğine katıldı. 
İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi'nde düzenlenen programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcı Erol Köroğlu, Havzalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

Yemek öncesi açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Yahya Bozkurt, "Dernek olarak gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimizle üyelerimiz biraraya gelerek tanışıyor ve kaynaşma imkanı buluyor. Zaman zaman düzenlediğimiz etkinliklerimize Milletvekilimiz Fuat Köktaş'ta bizleri yanlız bırakmayarak aramızda oluyor. Yönetim Kurulu ve üyelerim adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinde ikinci kez milletvekili seçilmesinden ötürü kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyorum." dedi.

AK Parti olarak, Türkiye'de yaşayan her bir insanın huzurunu ve refahını arttırmak için çalıştıklarını, AK Parti'ye oy versin ya da vermesin, bugüne kadar olduğu gibi herkese hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Milletvekili Köktaş ise, "1 Kasım seçimleri öncesinde yine gerçekleştirdiğiniz programa katılmış, sizlerden güç, kuvvet ve destek almıştık. Sizlerin, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin verdiği büyük destek ile 1 Kasım seçimlerinde büyük bir başarı elde ettik. 7 Haziran seçimleri sonrasında yükümüzün ağır, sorumluluğumuzun büyük olduğunu biliyorduk. Yaşanan süreç içinde her zaman ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda hareket ettik. 1 Kasım seçimlerinde de alınan sonuç karşısında yükümüz çok daha fazla ağırlaştı, sorumluluğumuz kat kat arttı. Biz sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, tüm ülkemizin insanına hizmet etmek, onların sorunlarını çözmek, bir anlamda "İnsanı Yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla hareket ederek milletimizin huzurunu ve refahını arttırıcı projeler üretmek adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı yürütmeye gayret göstereceğiz" diyerek 1 Kasım seçimlerinde verilen destekten ötürü Havzalı hemşehrilerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.