Köktaş ''GÜÇLÜ VE ETKİN YÖNETİM''

Köktaş ''GÜÇLÜ VE ETKİN YÖNETİM''
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Ladikliler Derneği'nin düzenlediği "Ladik Tanıtımı ve Kaz Tirit (Serit) Programı'nda İstanbul'da yaşayan Ladiklilerle bir araya geldi.

İstanbul Ladikliler Derneği Başkanı Fatih Zeybek'in ev sahipliğinde İstanbul Esenyurt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen program da konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum da neden "Evet" denilmesi gerektiğini hemşehrilerine anlatarak  "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgiler verdi.

GÜÇLÜ VE ETKİN YÖNETİM 
Türkiye’nin geleceğini inşa etmek için çıktığımız bu yolda 16 Nisan tarihinin önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Ülke ve millet olarak hedeflerimize ulaşmak, daha da yukarılara taşımak  istiyorsak, öncelikle güçlü, etkin ve sorumluluk sahibinin tam olarak belli olduğu bir yönetim sistemine ihtiyacımız var. Bu da "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" ile mümkündür. Sistemin getireceği hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacaktır. Milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş ile bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak, 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır." dedi.

HÜKÜMETE GÜVENOYUNU MİLLET VERECEK
Siyasi İstikrarsızlığın beraberinde ekonomik ve sosyal sorunlarında beraberinde getirdiğine dikkat çeken Milletvekili Köktaş, "Geçmiş yıllarda ülkemizde hep böyle oldu. Siyasi çekişmelerin acı faturasını her zaman milletimiz ödedi. Cumhuriyetimizin geçmişi 93 yıl iken, şu anda 65’inci Hükümet iş başındadır yani ülkemizde hükümetlerin ömrü 16 ay bile değildir. İşte bu siyasi İstikrarsızlık beraberinde ekonomik ve sosyal sorunları beraberinde getirmiştir. Hatırlayın bir anayasa kitapçığı fırlatılmasıyla birlikte ülkemizde yaşanan sıkıntıları.  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde ise, koalisyon kuruldu mu?, kurulacak mı? diye bir şey ortadan kalkacak. Yapılacak olan seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak ve siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Hükümet kurulmama gibi bir sorun olmayacak. Hükümete güvenoyunu millet verecek." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.