Köktaş, "AK Parti Hizmetin ve Milletin Partisidir"

Köktaş, "AK Parti Hizmetin ve Milletin Partisidir"
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, partisinin Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında konuştu. Köktaş...

 "Türkiye AK Parti iktidarı ile birlikte örnek bir ülke haline geldi" dedi.

AK Parti ilçe seçim koordinasyon merkezlerinin açılışları Salıpazarı ve Çarşamba ilçelerinde gerçekleşen programlarla devam etti.

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş konuşmasının başında AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 2 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda büyük Samsun mitingini yapacağını 7 hazirana giden bu yolda yapılacak olan bu büyük buluşma için tüm Samsun halkını davet ettiğini söyledi.

AK Parti'nin hizmetin ve milletin partisi olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Partimiz kurulduğu tarihten itibaren başta siyasi anlayış olmak üzere ekonomik ve sosyal alanlarda yaptığı hamlelerle ezberleri bozarak Türkiye'yi geleceğe taşımak adına büyük hizmetler yapmıştır. Yapılan hizmetleri millet için yapan AK Parti ülkeyi karanlıktan aydınlığa çıkarmış, çıkarmaya da devam etmektedir. Onun içindirki AK Parti hizmetin ve milletin partisidir. Bu anlamda her zaman AK Parti'ye ve onun neferlerine destek olan ve sahip çıkan Salıpazarı ve Çarşambalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin örnek bir ülke haline geldiğini ifade eden Milletvekili Adayı Köktaş, "AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunda ülkemizde bir enkaz yığını vardı. Ekonomik krizler, 6 sıfırlı parasıyla, IMF’den her yıl aldığı borçlarla zor durumdaydı. IMF’ye olan borcumuz yarım kalmış yatırımlar, ekonomide yaşadığımız olumsuzluklar, esnafın ülkemizin o dönemdeki başbakanına yazar kasa fırlatması, esnafın borç batağında inlemesi, sanayici ve esnafın her geçen gün kepenk indirmeleri, o dönemlerde çok normal karşılanmaya başlanmıştı. Çok şükür AK Parti iktidarı ile bu olumsuzluklar geride kaldı. Yapılan dev projelerle ülkemiz örnek bir ülke haline geldi. İnşallah bu hizmetler katlanarak devam edecek" diye konuştu.

Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışının ardından AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Salıpazarı'nda ve Çarşamba da esnaf ziyareti yaptı, halkla kucaklaştı. Bayanlara çiçek dağıtan Köktaş, çocuklara da oyuncak vererek onları sevindirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.