KIZILAY ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

KIZILAY ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI
Canik Türk Kızılay’ı gönüllü anneleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, haftası nedeni ile iş Eğitim Uygulama Merkezindeki öğrenciler için kendi elleri ile bazlama yaparak onlara ikram ettiler.

Türk Kızılay’ı gönüllü üyeleri Başkan Hatice Örs ile birlikte İş Eğitim Uygulama Merkezinde Türk Kızılay Çadırını kurarak burada Gönüllü anneler onlarda bizim yavrumuz diyerek  kendi elleri ile bazlama pişirdiler. Tüm öğrencilere ikramda bulunan Türk Kızılay Anneleri onların yanında bir günde olsun onların yanında oldular. Türk Kızılay Çadırından yapılan etkinliğe Canik İlçe Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk ve Şube Müdürleri katılarak faaliyete destek verdiler.

engelli-(1).jpg

‘BERABER BİRÇOK ENGELLERİ AŞACAĞIZ’
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Bu ana kuzuları hepimizin çocuğu onların bir gün değil zaman zaman onlarla beraber olmalıyız. Onların anne babaları ne yaşıyorsa Allah kolaylık versin. Türk Kızılay’ı Canik Şube olarak engellilerle beraber birçok engelleri aşacağız. Fiziki engellerin bir önemi yok. Yeterki beyinlerde engel olmasın ”dedi.

engelli-(5).jpeg

TÜRK KIZILAY’I HER ZAMAN YANIMIZDA
Canik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Uzunlar, ”Engellerin önemi yok önemli olan tüm engelleri birlikte aşmayı bilmek lazım. Türk Kızılay’ı her zaman olduğu gibi  yine yanımızda. Tüm Kızılay gönüllülerini candan kutluyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.