"Kitaplarım Hayellerim" projesi Toptepe İlkokulu'nda hayat buldu

"Kitaplarım Hayellerim" projesi  Toptepe İlkokulu'nda hayat buldu
Çocuklara kitap okumayı sevdirerek alışkanlık haline getirebilmelerine yardımcı olmak adına hedeflenen "Kitaplarım Hayallerim" proje sergisi Canik Toptepe İlkokulu'nda gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Canik İlçesi'nde bulunan Toptepe İlkokulu'nda gerçekleştirlen "Kitaplarım Hayellerim" projesi sergi açışına Kaymakam Mahmut Halal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bakiye Can Usta, Toptepe İlkokulu Müdürü Serkan Koç, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

11ec0f03-9481-49ce-baa1-04f73e812e9a.jpg

Toptepe İlkokulu Rehber Öğretmeni Nurdan Arman tarafından hazırlanan "Kitaplarım Hayallerim" projesinde; öğrencilerden okudukları kitapları ebeveynleri yardımıyla hayallerinde somutlaştırmaları istenmiştir. 

Teknolojik araçlardan uzak aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirebilme imkanı bulan öğrencilerin aynı zaman da kendini ifade etme, iletişim kurma ve özgüvenlerinin artmasına katkı sunulması amaçlanmıştır.

Yapılan bu çalışma katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken, teknolojinin gelişmesiyle birlkte ailede oluşan iletişim sorununa da bir anlamda dile getirilmiş oldu.

d16648f1-83bf-4bee-9fc9-ee3d8d27a1b2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.