KİŞİSEL GELİŞİM KONGRESİ BAŞLADI

KİŞİSEL GELİŞİM KONGRESİ BAŞLADI
"Kariyerimin Kontrolü Bende" temalı öğrencilere yönelik düzenlenen Kişisel Gelişim Kongresi başladı

OMÜ’lü Öğrenciler "Kariyerimin Kontrolü Bende" Dedi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Bilim İlaç A.Ş. iş birliği ile düzenlenen "Kariyerimin Kontrolü Bende" temalı öğrencilere yönelik düzenlenen Kişisel Gelişim Kongresi başladı.

OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi’nin (UZEM) Konferans Salonu’nda başlayan kongreye farklı fakültelerden çok sayıda öğrenci yoğun katılım sağladı.

“Şans sadece hazırlıklı beyinleri tercih eder”

17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek kongrenin ilk gününde İnsan Kaynakları Müdürü Dilek Mete salondaki öğrencilere kariyerini belirlerken yaşadığı geçmiş tecrübeleri ve bu yolda attığı önemli adımları anlattı. Mete, ”Bu konferansta sizlerle geleceğinize odaklanarak neler yapmanız gerektiği hakkında konuşacağız. Biz bu konferansta kariyeriniz için hem duygularınızı hem de beyninizi kontrol etmeyi öğreteceğiz. Ben ve benden sonraki tüm eğitmenler size bunu başarmanın ipuçlarını anlatacak.” dedi. Konuşmasında şanslı olmak ve fırsatları görmek arasındaki ince çizgiye de değinen Mete, “İnsan kendi şansını kendi yaratır. Ama fırsatları görmek ve bunları değerlendirebilmek için bile önceden bilgilenmeniz ve donanımlı olmanız gerekir. Unutmayın ki şans, sadece hazırlıklı beyinleri tercih eder.” diye konuştu.

Dilek Mete’nin ardından Uluslararası Koçluk Federasyonu unvanına sahip üst düzey yönetici ve takım koçu Rana Pendar Ulusoy “Kariyer Yolculuğunda Psikolojik Oyunlar” ve Omark Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ortaklarından Mehmet Özel “Liderliğin 1001 Hâli” temalı konuşmalarını yaptılar.

18-19-20 Ekim’deki eğitimler OMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda devam edecek ve konferans boyunca OMÜ’lü öğrenciler, onlarca farklı profesyonel yöneticiler ve kariyer planlayıcıları tarafından kariyer oluşturma  ve kariyer hayatlarında farkındalık yaratma konusunda bilgilendirilecekler.

20 Ekim’de son bulacak bu eğitimlere katılmak isteyen öğrenciler, başvurularını OMÜ Yaşam Merkezi’ndeki stantlardan veya internet üzerinden yapabilecekler.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.