KIRCALI ŞEHİT MEVLİDİNE KATILDI

KIRCALI ŞEHİT MEVLİDİNE KATILDI
AK Parti Samsun milletvekili AV Orhan Kırcalı geçtiğimiz günlerde şehit olan Uzman Çavuş Burak Perçin için ailesi tarafından Gökçesu mahallesinde düzenlenen mevlit-i şerife katıldı.

KIRCALI: VATANIMIZI ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

AK Parti Samsun milletvekili AV Orhan Kırcalı geçtiğimiz günlerde şehit olan Uzman Çavuş Burak Perçin için ailesi tarafından Gökçesu mahallesinde düzenlenen mevlit-i şerife katıldı. Mevlide Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İlçe müftüsü İsmail Çiçek’de katıldı.

Milletvekili Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Her şehidimiz ve gazimiz yüreğimize düşen ateştir. Vatanımızı şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Ülkemiz başta PKK, DAEŞ FETÖ  olmak üzere her türlü terör örgütü ile mücadele etmektedir. Bu mücadele tüm terör örgütlerini yok edene kadar devam edecektir. Bu kirli odaklar ortak bir yapı oluşturarak saldırmaktadır. Bizim ne susacak ezanımız, ne inecek bayrağımız ne bölünecek vatanımız ve nede verilecek toprağımız vardır. Bu şer odaklarının tüm yapılarını ezip geçeceğiz. Bu mücadele sırasında verdiğimiz şehitler milletimize emanettir. Bizlere bu acıları yaşatanların başlarına dünyayı yıkacağız. Tüm şehit ve gazi ailelerimizi saygıyla anıyorum. Tüm şehitlerimize bir kez daha yüce ALLAH’TAN rahmet diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.