KIRCALI: BİZ EĞİLMEZ VE YENİLMEZ BİR MİLLETİZ

KIRCALI: BİZ EĞİLMEZ VE YENİLMEZ BİR MİLLETİZ
AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı gündemi değerlendiren açıklamalarda bulundu

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada “ Milletimiz, bağımsızlığını, demokrasiyi ve istikbalini dünyanın en modern silahlarıyla üzerlerine gelen 15 Temmuz FETÖ/PDY darbecilerine teslim etmemiştir.  Bizim milletimiz Allah’tan başka hiçbir gücün karşısında asla eğilmez. Milletimiz eğilmezliğini ve yenilmezliğini 15 Temmuz ve sonrasında bunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. “ dedi

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamasında şunları söyledi: Türk Milleti,15 Temmuzda, kendisine baş eğdirebileceklerini sananları ezip geçmiş, başlarına ise gök kubbeyi yıkmıştır. Bu sebeple bugün ülkemizin ve milletimizin geleceğine, 15 Temmuz sabahı olduğundan çok daha güvenle bakıyoruz. Çok zor bir coğrafyada yaşamaktayız. Tarihi geçmişimiz, dini ve kültürel yapımız, milletimizin özellikleri, stratejik önemimiz ve emperyalizmim amaçları gibi nedenlerden dolayı dünyanın başına musallat olan ne kadar tehdit varsa, hepsine birden maruz kalan tek ülkeyiz. Bu gerçekler bizim daha çok birlik ve beraberlik içinde olmamızı gerektirmektedir. 15 Temmuzda yaşananlara milletimizin gösterdiği direniş ile birlik ve beraberlik tüm tehditlere en güzel cevap olmuştur. Asil milletimiz bu cevap ile eğilmez ve yenilmezliğini göstermiştir.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Biz FETÖ yanında, PKK, DAEŞ, DHKP-C gibi, terör örgütleriyle aynı anda mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi de tamamen hukuk içinde, demokrasi içinde yürütüyoruz. Ama DAEŞ denilen terör örgütü Fransa’da ve Belçika’da birkaç terör eylemi yaptı, Avrupa’nın tüm dengeleri bozuldu. İnsan haklarını bile askıya alma noktasına geldiler. Bu nedenle batının bize demokrasi dersi vermeye hakkı yoktur. Batı ülkelerinin 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe girişimi karşısında takındığı yumuşak tavır, demokrasinin yanında sağlam duramayışları demokrasiye ve Türkiye’ye bakış açılarını da ortaya koymuştur. Biz milletimizin geleceği, ülkemizin gelişmesi, demokrasinin ilerlemesi ve insanlarımızın mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.