KİMSEYE AF YOK!

KİMSEYE AF YOK!
İlk dört haftayı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan Yılport Samsunspor 5. haftada Afjet Afyonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren golü 65. dakikada Bahattin Köse kaydetti.

FIRSATÇI GOLCÜ
Deplasmanda kıran kırana geçen bir mücadelede tam bir taktik savaşı yaşanırken  Yılport Samsunspor, yönetimiyle, teknik heyetiyle, taraftarıyla kenetlendiğinde neler olacağını gösterdi. Bahaattin Köse takipçiliğini göstererek rakip defansa yaptığı baskı sonucu kazandığı bir toplu iyi değerlendirerek kaleciyi terse yatırıp golünü attı. İlk beş haftada 13 puan toplayan Samsunspor, 15 puan ile 1. sırada yer alan Manisa Futbol Kulübü’nü 2. sıradan takip ediyor.  

samsunspor-19.JPG

SABIRLI OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ
Müsabaka boyunca doğru işler yaparak rakibin gelebileceği alanları kapatan Yılport Samsunspor, sabırlı oyun oynadı. Orta saha ve defans hattı dağıtılmadan ileri uzun toplarla rakibi taktiksel açıdan çıkmaza sokan İrfan Buz bir kez daha ligin üzerinde bir hoca olduğunu ispatladı. Haftaya oynanacak lider Manisaspor maçında rakibine gözdağı veren şehrin gözbebeği kırmızı şimşekler, sabır ve istikrarla şampiyonluk yolunda adım adım rakiplerini geçmeyi planlıyor. 

samsunspor-17.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.