KİM YAPTIRIYOR?

KİM YAPTIRIYOR?
Ak Parti Genel Merkezi Mustafa Demir'i Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ilan etmesinin ardından Samsun'da yapılan anketlerde Osman Genç, Çiğdem Karaaslan ve Mustafa Demir isimlerinin sorulması akıllara farklı sorular getirdi.

Osman Genç'in finanse ettiği bir gazetenin bu konuda manşet yapması kafalardaki soru işaretlerini farklı yöne çekmekte.

NELER OLUYOR?
31 Mart yerel seçimlerine 3,5 ay kaldı ama sular durulmuyor. Samsun için bir çok isim geçerken AK Parti Genel Merkez yönetimi, eski bakan Mustafa Demir'i aday gösterdi. Mustafa Demir ise bilineceği üzerine parti İl teşkilatıyla beraber seçim çalışmalarına başladı. İlçe ilçe gezerek seçmenin ayağına gidiyor. Kafa karıştıran ise 'Genel Merkez'den arıyoruz' denilerek 'Samsun Büyükşehir'de kimi başkan görmek istersiniz' diye sorular sorulması. Seçeneklerde ise Çiğdem Karaaslan, Mustafa Demir ve Osman Genç isimlerinin olması Samsun ve ilçelerinde akıllarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. 

OSMAN GENÇ Mİ YAPTIRIYOR?
Yapıldığı iddia edilen ankette merkez ilçeleri hakkında da sorular sorulmasına rağmen, asıl anketin Büyükşehir için yapıldığı gelen yorumlar arasında. Anket sorularının arasında Osman Genç'in bir seçenek olarak yer alması ankete katıldığı iddia edilenler arasında anketi Osman Genç mi yaptırıyor? sorularına neden oldu.

A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum