Kepenk kapatan esnaf sayısını açıkladı

Kepenk kapatan esnaf sayısını açıkladı
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun'da yılın İlk 3 ayında kepenk kapatan esnaf sayısını açıkladı ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu'ya seslendi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel yaptığı açıklamada, ''Geçtiğimiz günlerde Ocak ve Şubat ayı Samsun'da kepenk kapatan esnaf sayısını 341 olarak açıklamış Ak Parti İl Başkanı Sayın, Ersan Aksu bizi yalancılıkla suçlamış, Şehrimizde kepenk kapatan esnaf sayısını çok matah bir iş yapmışlar gibi 62 olarak açıklamıştır. Sayın Aksu açıklamasının devamında CHP İl Başkanı yani bizi yanlış rakamlarla siyaset yapmakla halkı yanlış yönlendirmekle tenkit etmiş, bizleri yalan üretmekle suçlamıştır. Sayın Aksu’nun da dediği gibi keşke SAMSUN'DA HİÇBİR ESNAF KEPENK KAPATMASA. Keşke Samsun'da hiçbir çocuk yatağa aç girmese, lakin keşke lafını kullanacak en son kişi iktidar partisinin Samsun İl Başkanıdır. Özellikle pandemi sürecinde AKP Samsun'da sadece hayal pazarladı. Kahveci, Lokantacı, Servis esnafı,  Dolmuşçu, Tekstilci, Cep telefoncu ve bir sürü esnaf kan ağlıyorken dertlere çare olamayan AK Parti İl Başkanı muhalefeti tenkit ediyor yalancılıkla suçluyor. Ana muhalefet partisinin İl Başkanı rakam uydurmaz. Belgelerle açıklıyorum. HODRİ MEYDAN. Türkiye Esnaf Ve Sanatkarlar Konfederasyonu Sicil Gazetesi Resmi verilerine göre.
OCAK-ŞUBAT Ayı SİCİL VE MESLEK TERKİ TOPLAMI : 341
OCAK-ŞUBAT-MART: AYLARI SİCİL VE MESLEK TERKİ TOPLAMI :523 

Sadece MART Ayında kepenk kapatan esnaf sayısı Samsun'da 182'dir.
Biz görevimizin gereğini yapıyor halkımızla ve esnafımız ile sürekli kucaklaşıyor vatandaşın dertlerini dinliyor iktidar partisini uyarıyoruz. Resmi rakamlar dışında sokağın durumu daha da perişan, üzülerek söylüyoruz ki ramazan sonu durum daha da vahim olacak tedbir alınmaz ise kapanmalar misli ile artacaktır. Sayın Ak Parti İl Başkanı sizde görevinizi yapın esnafın derine artık çare olun'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.