Kendi Hayatınızın Lideri Olun Semineri

Kendi Hayatınızın Lideri Olun Semineri
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve İzgören Akademi Türkiye Uğur Böcekleri Derneği ile Bafra’da öğrencilere “Kendi Hayatınızın Lideri olun” konulu seminer gerçekleştirildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve İzgören Akademi Türkiye Uğur Böcekleri Derneğinin ortaklaşa planladığı “Kendi Hayatınızın Lideri olun” konulu seminer Bafra Anadolu Lisesi, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine İzgören Akademisi Karadeniz Bölge Müdürü ve Eğitimcisi Şehnaz Dereli tarafından sunum yapıldı.

Dereli sunumunda “İzgören akademi olarak kurumumuzun beş temel değeri olan yurt sevgisi, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük ve hoşgörü ilkelerinin gençlerimize ülkemizden örnekler vererek paylaşıyoruz.

Ülke nüfusumuzun çok önemli bir bölümünü oluşturan geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerimizi bu ilkeler çerçevesinde ülkemizi daha ileriye taşıyacakları inancındayız. Ama bunu yaparken bu vatanı severek dürüstçe ve hoş görü ile bu adımları atmalarını önemi vurguluyoruz” dedi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’ın da katıldığı programlar 1’er saat sürdü. Göksel Başar yaptığı açıklamada şunlar ifade etti.

“Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir. Onlara okul hayatlarında en etkin ve verimli bir şekilde eğitimler vermek, bilgilendirmek ise bizlerin görevleridir. Bu gün burada öğrencilerimize okullarından aldıkları eğitim sonrasında yani mezun olup iş hayatına katıldıklarında nasıl bir yol çizebilirler konusunda kısa bir bilgilendirmede bulunduk. Bizlere bu güzel anlatımı ve sunumu ile katkı ve destekte bulunan İzgören Akademi Karadeniz Bölge Müdürü ve Eğitimcisi Şehnaz Dereli hanımefendiye ve İzgören Akademi Türkiye Uğur Böcekleri Derneği nezdinde bu güzel projeyi başlatan Ahmet Şerif İzgören’ e teşekkür ediyorum” dedi.

Oktay ZERRİN-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.