KEDİSİNİ VERMEYENİN KÖPEKLERİNE YOL VERDİK!

KEDİSİNİ VERMEYENİN KÖPEKLERİNE YOL VERDİK!
Peşmerge maskesi altında PKK ve PYD unsurlarına koridor açmak Türk milletine ihanettir.

Daha düne kadar PYD'nin PKK gibi terörist bir Yapı olduğunu söyleyenler bugün 180 derece dönerek terörist yapılara kendi ülkesinin sınırlarını açmıştır. Türkiye'ye bir kedisini bile teslim etmeyeceğini açıkça belirten Barzaninin peşmergelerine sınırı açmak sadece milletimize değil Kuzey Irak'ta yaşayan Türkmen kardeşlerimize ve Arap unsurlara da büyük bir darbedir. İnançsız, ahlaksız vicdansız, zerdüşt bir örgütün taşeronluğunu yapmak maalesef kendilerini İslami referanslarla kabul ettiren bir iktidara nasip olmuştur.


İKİ POLİSİMİZİN GÜNAHI NEYDİ!
Üç dört hafta önce sokakları “koridor açılmadığı için” savaş alanına çevirenler ne yazık ki istediklerini almışlardır. Madem bu kararı alacaktınız, madem bu koridor açılacaktı Bingöl'de şehit edilen iki emniyet amirimizin günahı neydi! Madem bu teröristlerin taşeronluğunu yapacaktınız Kobani eylemlerinden ötürü milyonlarca liralık zararı bu milletin sırtına neden yüklediniz!

Kendi ifadenizle bu eylemlerde müzeler, kütüphaneler tahrip edilmiş, kitaplar yakılmış, okulların yakıldığı gibi yine ilim ve kültür merkezlerine saldırı gerçekleşmiştir. Van'da Kızılay Kan Bağış Merkezi'nin önünde bulunan 3 kan bağış aracı yakılmıştır. 8 belediye hizmet binası, 67 siyasi parti binası, 71 kaymakamlık binası, 161 emniyet binası, 242 okul binası olmak üzere toplam 2 bin 39 bina zarar görmüştür. 551 polis aracı, 866 sivil araç olmak üzere toplam bin 417 araç çeşitli şekillerde saldırıya uğrayarak tahrip edilmiştir. Olaylarda pek çok eğitim ve sağlık tesisi, kamu binaları, kütüphane, müzeler, kamu araçları, belediye hizmet araçları, özel şahıslara ait araç ve iş yerleriyle şehir altyapıları tahrip edilmiştir. Madem bu şehir eşkıyalarıyla kankalık yapacaktınız bunca zarara ne gerek vardı, milleti neden kandırdınız!



PKK ve PYD bu kadar cesursa bunların terör unsurları bu kadar kahramansa niye Suriye sınırları içerisinden Aynel Arab'a gitmiyorlar. Çünkü arada IŞİD var. IŞİD korkusu iyice beyinlerine işlemiş durumda, ödleri kopuyor. Ancak bütün dünyayı yanlarına alarak IŞİD'le baş edebileceklerini düşünüyorlar. Bu Peşmergeye koridor açmak değil, bu da büyük aldatmaca. Burada koridor Peşmerge maskesi altında PKK-PYD unsurlarına açılmaktadır. Bu da Türk milletine ihanettir ve milletimiz bir gün bu ihanetin hesabını bir gün elbet soracaktır.





Coşkun ARSLAN
Alperen Eğitim ve Kültür Merkezleri Başkanı


--
Neresinde Bir TÜRK Varsa Yeryüzü Küresinin....
Sınırı Ordan Başlar Bozkurt Mefkuresinin...
Yürü Sensin Umudu Bütün Esir İllerin...
Yürü Nutku Tutulsun Emperyalist Dillerin...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.