KAYMAKAM VEKİLİNE VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM VEKİLİNE VEDA YEMEĞİ
Havza'da Kaymakama veda yemeği

Havza Kaymakam Vekilliğini yürüten ve Afyon Evciler Kaymakam Vekilliğine atanan Cengiz Nayman Erdem için veda yemeği düzenlendi

Yaklaşık 6 aydır Havza Kaymakam Vekilliğini yürüten ve açıklanan son İç İşleri Kararnamesi ile Afyon Evciler Kaymakam Vekilliğine atanan Cengiz Nayman Erdem için özel bir otelde veda yemeği düzenlendi.Veda yemeğine Garnizon Komutanı Üsteğmen Bahadır Çay, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ve ilçede çeşitli kamu kurumlarında görev yapan daire amirleri katıldı.
Yemek sonrası veda konuşması yapan Kaymakam vekili Cengiz Nayman, Havza’da kısa süre içerisinde güzel işler yatıklarını ve güzel dostlar kazandığını belirterek; “Bizim mesleğin gereği bu. Bir süre sonra bulunduğumuz yerden ayrılma. Havza’da güzel çalışmalara hep birlikte imza attık. Havza bir kaymakam için çalışılacak güzel ilçelerden biri. Kaymakamlığımız, belediyemiz ve diğer kurumlarımız arasındaki uyum ile güzel bir çalışa ortamı bulduk. Allah bu birlikteliğiniz bozmasın.  Ayrılık biraz zor olsa da bizim gibi memurlar için kaderin böyle olması gerekiyor, bizde buna uyuyoruz. Siz değerli hemşerilerime kapım her zaman açık." dedi.Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise, 6 aylık süre zarfında yakalanan uyum ile Havza için önemli işlerin başarıldığını ifade ederek "Kaymakamımız Cengiz Nayman ile çalışmaktan mutluluk duyduk, kendisi ile çalışmak güzeldi. İnşallah ilçemizde göstermiş olduğu bu başarıyı görevi boyunca sürdüreceğine eminim. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.Program sonunda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kaymakam Vekili Nayman’a çeşitli hediyeler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.