KARİYER GÜNLERİ

KARİYER GÜNLERİ
OMV KARİYER GÜNLERİ’NDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

OMV Samsun Elektrik tarafından 4 milyon Euro’nun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen ve bölgenin en önemli eğitim merkezlerinden biri olan Samsun Terme Kozluk OMV Fen Lisesi, Kariyer Günleri etkinliğine ev sahipliği yaptı. Başta okul müdürü Sait Tuğ olmak üzere, öğretmenler ve öğrencilerin de emekleriyle organize edilen etkinliğe OMV Samsun Elektrik Genel Müdürü Korkut Öztürkmen ve OMV Samsun Elektrik İdari İşler ve Halkla İlişkiler Müdürü Esin Ahretlikoğlu da katılım gösterdi.

Tecrübelerini paylaştı

OMV Türkiye olarak hayata geçirdikleri yatırımların, Türkiye ekonomisinin hem geleceğine hem de gençlerine olan güvenlerinin kıymetli birer göstergesi olduğunu söyleyen Korkut Öztürkmen, yaptığı bir sunum ile etkinlik katılımcılarına önemli bilgiler verdi. OMV’nin faaliyetlerini, enerji sektörünü ve bilgi çağının geleceğini aktaran Öztürkmen, katılımcıların önemli bir bölümünü oluşturan Z kuşağı ile liderlik ve kişisel gelişim konularında da tecrübelerini paylaştı.

Planlama ve yol haritası

Öğrencilere gelecek hedefleri doğrultusunda doğru planlamalar yapmaları gerektiğini anlatan Öztürkmen ayrıca, bu plan çerçevesinde öğrencilerin çizecekleri yol haritasında nelere dikkat etmeleri gerektiği bilgilerini de verdi. Öztürkmen soru cevap bölümünde de öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.