KARADENİZ’İN EN KONFORLU BALIKÇI BARINAĞI

KARADENİZ’İN EN KONFORLU BALIKÇI BARINAĞI
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Canik Balıkçı Barınağı misafirlerini bekliyor.

Gecekonduyu andıran görüntüsüyle kent estetiğini olumsuz etkileyen Canik Balıkçı Barınağı, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Gıda, Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrası başlatılan çalışmalar sonucunda eski harabe görüntüsünden kurtuldu.

                                 KARADENİZ’İN EN MODERN BALIKÇI BARINAĞI

   Barınak üzerinde yasalara aykırı olarak inşa edilen 138 betonarme kulübelerin yıkılıp yerine toplamda 398 bin 770 metrekare alanda balıkçılar için sosyal tesisler ve ağ kurutma sahası yapıldı. Alanda yapılan çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte gecekondu mahallesini andıran görüntü de ortadan kalkmış oldu. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Canik Balıkçı Barınağı, Karadeniz’in en modern balıkçı barınağı olma özelliğini kazandı. Barınak içinde sahada balıkçılık yapan balıkçılar için Balıkçı Kahvesi ve vatandaşların keyifle balık yiyebileceği Barınak Restaurant ta yer alıyor.

                                                    AİLENİZLE ALKOLSÜZ BALIK KEYFİ

  Bu arada,  Canik Balıkçı Barınağı içinde yer alan ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Barınak Restaurant, Samsun’un doğu yakasında bulunan tek balık lokantası olarak hizmet vermeye başladı. Aileniz ile alkolsüz, nezih bir ortamında balık yiyebilme imkanı sağlayan restoranda, balıkçıların tuttuğu taze balıkları temin edip helva, kabak tatlısı, turşu kavurması ve salata eşliğinde afiyetle yiyebiliyorsunuz. Fiyatların da gayet uygun olduğu ve 200 kişilik misafir ağırlama kapasitesi olan Barınak Restaurant’ta da, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli ilkelerinden birisi olan müşteri memnuniyeti her zaman ki gibi ön planda tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum