KARAASLAN'DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

KARAASLAN'DAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, teşkilatlara kan bağışı yapın çağrısında bulundu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 73. İl Danışma Toplantısı'nın yapıldığı Atakum Sanat Merkezi'nde Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü'nce açılan stantta kan bağışı yaptı. Karaaslan, kan bağışı öncesinde katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, tüm teşkilat üyelerine kan bağışı yapma çağrısında bulundu.

Kan bağışı öncesi yetkililerden bilgi alan Karaaslan, yapılan muayenenin ardından bağışta bulundu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü'nün Atakum Sanat Merkezi'nde açtığı stantta kan bağışı yapan Karaaslan, ''Türk Kızılayı insan hayatı açısından çok önemli bir görevi yerine getirmekte. Kan vermek bir insanlık görevidir. Biz de kan vererek insanlık görevini yerine getirdik. Kadınların ülkemizde ve dünyada kan verme oranı düşük seviyede. Bu anlamda kadınlarımız başta olmak üzere herkesi, özellikle bu soğuk havalarda kan stoğunun azalmaması ve hayat kurtarmak için kan bağışı yapmaya davet ediyorum'' dedi.

Karaaslan kan bağışı yaparken, oğlu Yiğit ise annesinin yanında durarak bir an olsun yalnız bırakmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.