Karaaslan hemşehrilerinin karşısına çıktı

Karaaslan hemşehrilerinin karşısına çıktı
Samsun’un Alaçam İlçesindeki AK Parti Seçim Koordinasyon merkezinin açılışına katılan Milletvekili Çiğdem Karaaslan sözlerine ‘Sevgili ailem’ diye başladı. Karaaslan’ın bu söylemi uzun süre alkışlandı.

Alaçam’da ki seçim koordinasyon merkezini açılışına  katılan AK parti milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, büyük ilgi gördü. Konuşmasına ‘Sevgili ailem’ diye başlayan Karaaslan konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘Bu memleketin kızı olarak sizin karşınızda olmak bu platformdan size hitap etmekten çok mutluyum. 2002 yılın bu ülke için bir hayalim var diyen bir liderin arkasından yola çıktık. Herkesin Hayatında çok şey değişti. Bundan sonra da değişecek. Biz hiçbir zaman bize oy verin size şu kadar ikramiye verelim verelim. Bize oy verin sizin şu kadar borcunuzu silelim demedik. Biz projelerimizle sizden destek istedik. Çok daha uzun bir konuşma yapmayı planlamıştım. Ama yağmurun altında sizi tutmaya kıyamam’

Konuşmaların ardın Çiğdem Karaaslan ve diğer 8 milletvekili adayı seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.Ardından Bafra İlçesine giden Karaaslan, burada ki Koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.