Karaaslan : Gençlerin Yanındayız

Karaaslan : Gençlerin Yanındayız
KARAASLAN: GENÇLERİN YANINDAYIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinin ardından gençlere yönelik vaatlerin yerine getirildiğini belirterek, ''Girişimci gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağladık'' dedi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara'da bir dizi temaslara bulunan Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden ve dernek üyelerini, Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği Başkanı Mustafa Çelebi ve dernek üyelerini, Bafra Genç İşadamları Derneği Başkanı Murat Sever ve dernek üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Samsun Genç İşadamları Derneği Başkanı Levent Özden, dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Çiğdem Karaaslan'a bilgi verdi.

Çiğdem Karaaslan ise konuşmasına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Karaaslan, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, ''Samsun'un geleceğinde söz sahibi olacak genç iş adamlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duydum. Farklı düşüncelerden gençlerin bir arada olması ve Samsun'a katkı sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesi şehrimiz adına çok önemli. Birlikten güç doğar düşüncesi ile bir araya gelen gençler olarak, bu birlikteliğin katkılarını her anlamda göreceksiniz. Genç işadamlarımızla işbirliği içinde yapılan organizasyonlara destek vermek isteriz. Siyasetçiler olarak ne zaman destek isterseniz yanınızda oluruz'' dedi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren gençlere ve gençliğe büyük önem verdiğini belirten Karaaslan, ''1 Kasım seçim beyannamemizde gençlere verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yılbaşından itibaren kendi işini kurmak isteyen gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vermeye başladık. Yine kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlerimize de 100 bin liraya kadar faizsiz kredi vermeye başladık. Ayrıca yeni iş kuran gençlere üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağladık. Gençlerin üretime ve istihdama katkılarını sağlamak amacıyla önümüzde dönemlerde de desteklerimiz artarak devam edecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.