Kamalak, Samsun'u Ziyaret Etti

Kamalak, Samsun'u Ziyaret Etti
Dün Samsun'a gelerek gezi ve konuşma yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Çarşamba'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Merkeze geldiğinde Mecidiye Caddesi'nde esnafları ziyaret eden Kamalak vatandaşlara gül dağıttı.

SİVAS VATAN TOPRAĞI DEĞİL Mİ

Kamalak, Samsun'un Çarşamba İlçesi'ni ziyaret etti. Okunan ezanın ardından Rıdvanpaşa Camii'nde öğle namazını kılan Kamalak, namaz ardından cami avlusunda konuşma yaptı. SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Başbakan 'Sivas'ın ötesine gidemezler' diyor. Sivas'ın ötesini düşman mı işgal etti ki gidemiyoruz? Orası Türkiye Cumhuriyeti toprağı değil mi? Ben devletin giremediği yere gittim girdim. Bana 'Seni koruyamayız, kendi imkanlarınla gideceksin' dediler ve bana tutanak tutturarak 'Kendi rızası ile gitmiştir' dediler. Sivas vatan toprağı değil mi?" diye konuştu.


"YABANCIYA NEDEN DESTEK VERELİM?"

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak Çarşamba'daki konuşmasının son bölümünde Türk insanının neden kendi araba, uçağını yapamayacağını sorarken şöyle seslendi: "Neden yabancılara destek verelim. Koy, deniz, liman, havaalanları, hepsi bizim ama kullandığımız araçlar yabancı. Yabancıya neden destek verelim? Şeker fabrikamız atıl durumda iyi bakın. Neden ABD'nin dayatması ile yabancılardan aldığımız şekerini kullanalım. Yabancıya destek verene kadar kendi işadamımıza, insanımıza yardım edelim kendi kendimizin maliyetini düşürerek kendimiz üretelim. "

ESNAF ZİYARETİ

Çarşamba ilçesinden Samsun merkezine gelen Kamalak, Mecidiye Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlara gül dağıtan Kamalak esnafa çalışmalarında kolaylık diledi. Arkasında bulunan gençler, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak lehine sloganlar attı. Düzenlenen esnaf ziyaretinin ardından Saadet Partisi İl Başkanlığı'na geçen Kamalak, burada bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştiren Kamalak, Çarşamba'daki konuşmasının benzerini tekrarladı. Ankara'da gerçekleşen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere ve terör saldırılarında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet dileyen Kamalak, Ankara'daki saldırıda güvenlik zaafiyeti olduğunu söyledi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum