KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

KALİTESİNİ TESCİLLEDİ
Sürekli gelişme ve kendini yenileme anlayışı ile hareket eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Üniversite’nin belirlemiş olduğu misyon ve vizyon doğrultusunda hem hizmet kalitesi hem de sahip olunan kaynaklar açısından kullanıcı memnuniyetini artırıyor.

OMÜ Kütüphanesi, uygulanan hizmet ve politikaların uluslararası düzeyde standartlara bağlı kalarak değerlendirilmesi sonucunda Türk Kütüphaneciler Derneği ve MSC (Managemet System Certification) tarafından “A Sınıfı Yetkin Kütüphane” ile “Güvenli Kütüphane Hizmeti” Sertifikalarını almaya hak kazanan ilk üniversite kütüphanesi oldu.

kalite-4.jpg

Bilgi teknolojileri ile bütünleşen yeni nesil kütüphane, eğitim, öğretim ve araştırma için gerekli her türlü yayının uluslararası standartlara göre düzenlenip hizmete sunulduğu, bu kaynaklardan yararlanacak sağlıklı ve engelli kullanıcıların sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak mekânlar haline geldi.

kalite-5-001.jpg

Hem kurum içinden hem de kurum dışından kullanıcıların yoğun ilgisine ve takdirine mazhar olan OMÜ Kütüphanesi, hizmetlerini kalite yönetim sistemi çalışmaları çerçevesinde sertifikalandırmış bulunuyor.

kalite-6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.