Kalaşnikoflu saldırının firari şüphelisi de yakalandı

Kalaşnikoflu saldırının firari şüphelisi de yakalandı
SAMSUN'da Kalaşnikof tüfek, MP-5 otomatik tabanca, pompalı tüfek ve tabancayla ateş edilerek 37 yaşındaki Ayhan Saka ile 25 yaşındaki Ersin Türkdönmez'in yaralanması olayıyla ilgili polis tarafından aranan 31 yaşındaki Recep G. de yakalandı.

Olay 6 gün önce İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre iki otomobilden Kalaşnikof, MP-5 otomatik tabanca, tabanca ve pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 34 YB 001 plakalı otomobilde bulunan Ayhan Saka ile Ersin Türkdönmez yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis silahlı saldırıya karışan Murat Güner (21), B.A. (16) ve Selçuk As'ı (33) 1 Kalaşnikof tüfek, 1 tabanca, 2 pompalı tüfek ve 1 MP-5 otomatik tabanca jarjörüyle yakaladı. MP-5 tabanca da ormanlık alanda poşet içerisinde bulundu. Üç şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, silahlı saldırıya karıştığı iddiasıyla aranan  emlakçı Recep G.'yi de iki gün önce yakaladı. Polisteki işlemleri tamamlanan Recep G. bugün 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs', 'Ateşli silahla kasten yaralama', '6136 sayılı silah kanununa muhalefet' ve 'Genel güvenliği tehlikeye sokmak' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Olayda yaralanan Ayhan Saka ve Ersin Türkdönmez'in tedavilerinin ise sürdüğü belirtildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.