KADINLARDAN KARAASLAN'A SEVGİ SELİ

KADINLARDAN KARAASLAN'A SEVGİ SELİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğem Karaaslan, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği çay programına katıldı.

 Kadınların büyük ilgi gösterdiği Karaaslan, ''Yeni dönemde kadının bireysel ve toplumsal olarak daha da güçlenmesi için hayata geçirdiğimiz politikaları kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım İlçe Kadın Kolları tarafından Gazi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen çay programına katıldı. İlkadım ilçesindeki her mahalleden 1200 kadının katıldığı programda, Çiğdem Karaaslan'a sevgi seli yaşandı.

Programın açılışında AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen birer selamlama konuşması yaptı.

AK PARTİ KADINLARIN OMUZLARINDA YÜKSELDİ

Kadınların coşkulu alkışları arasında konuşmasına başlayan Çiğdem Karaaslan, üye sayısı 10 milyona yaklaşan AK Parti'nin büyük bir Türkiye ailesi olduğunu belirterek, ''Bu işin ipini göğüsleyenler kadınlarımız. AK Parti kadınların omuzlarında yükselen, gücünü kadınlardan alan bir parti. O nedenle kadın kollarımız böyle bir kalabalık etkinliğe imza attılar. Bu kalabalığı başka partiler miting alanlarında bulamıyor'' dedi.

İKTİDAR OLMAK İSTEYEN TEK PARTİYİZ

AK Parti'nin 13 yılda herkesin hayatına dokunan hizmetler yaptığını belirten Karaaslan, ''Eksikliklerimiz tabiki var. Yarım kalan işlerimiz var. Yarım kalan işlerimiz tamamlamak için tek başına iktidar olmak istiyoruz. İşte bu nedenle tek başına iktidar olmak isteyen kendine bu hedefi koyan tek partiyiz. Diğer partiler ana muhalefet mi olalım yavru muhalefet mi olalım derdindeler. Bizim derdimiz tek başına iktidar olmak. Biz taşın altına sadece elini değil gövdesini koymuş bir hareketiz ve böyle devam edeceğiz'' diye konuştu.

KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ

AK Parti'nin seçim beyannamesinde gençler ve kadınları öncelikli tuttuğunu belirten Karaaslan, ''Kadınların hakları, refahı, sosyal hayatta karşılaştığı engellerin ortadan kaldırılması güçlü toplum hedefimiz ve kalkınmamız için vazgeçilmezdir. Kadınlarımız, toplumsal hayatın olduğu kadar ailelerimizin de temel direğidir. AK Parti olarak, kadınların bireysel ve toplumsal olarak daha da güçlenmeleri, daha kaliteli eğitim olanaklarına sahip olmaları, karar alma mekanizmalarındaki etkinliklerinin arttırılması, işgücü piyasasına girişlerini kolaylaştıracak istihdamlarının arttırılması, sosyal güvenclerinin sağlanması ve kadın girişimci sayısının arttırılması temel hedefimiz. Yeni dönemde ise kadının bireysel ve toplumsal olarak daha da güçlenmesi için hayata geçirdiğimiz politikaları ve başlattığımız çalışmaları kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsun Gülistan İlahi Grubu eşliğinde yapılan semazen gösterisi yapıldı. Etkinliğe ayrıca AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser de katıldı. Programın sonunda kadınlar, Çiğdem Karaaslan ile fotğoraf çektirmek için yarıştılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.