İYİ PARTİ CHP VE MHP NERDE

İYİ PARTİ CHP VE MHP NERDE
24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kalmış olmasına rağmen AK Partinin dışındaki partilerin sahada olmaması vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

AK Parti Milletvekili adayları harıl, harıl çalışırken Ana muhalefet partisi Milletvekillerinin piyasada olmaması kamuoyunun tepkisine neden olmakta. Özellikle CHP ve İYİ Partili Milletvekili adaylarının sokaklarda vatandaş ile birebir karşılaşmamasına anlam verilemiyor.

İYİ PARTİ ADAYI DA SAHADA YOK

İYİ Parti birinci sıra adayı Bedri Yaşar Gümüşhaneli olması nedeni ile Samsun kamuoyu tarafından tanınmamakta olduğu açıkça ortada olmasına rağmen Milletvekili adayının sokağa çıkıp vatandaşlarla görüşmemesine anlam verilemedi. Samsunla uzaktan yakından ilgisi  olmayan Bedri Yaşar’ın sırf İYİ parti genel Başkan yardımcısı Koray Aydının yakın arkadaşı olduğu için listeye girdiği iddia edildi. Şayet bu iddia doğru ise İYİ partinin Samsundan Vekil çıkarması çok zor gözükmekte.

ÖZYER VE SÜSLÜ KAZA GEÇİRMESEYDİ BİRAZ DAHA FARKLI OLURDU

İYİ Parti İl Başkanı Ömer Süslü ve ikinci sıra adayı İbrahim Özyer’in Anakaraya giderken geçirdikleri Trafik kazası nedeniyle hastanede tedavi görmekteler. Süslü ve Özyer sahada olsaydı İYİ Partinin biraz daha toparlama imkanı olabileceği konuşulmakta. Seçim çalışmalarında düşük performans gösteren İYİ Partinin beklediği sonucu alması çok zor.

CHP VE MHP ADAYLARI DA SIKINTILI

CHP’den ikinci sıra adayı olan Neslihan Hancıoğlu kamuoyunun tanımadığı bir isim olarak bilinmekte, Hancıoğlu’nun Samsun kamuoyunda tanınma oranı %10 daha olmadığı göz önüne alındığında piyasaya çıkarak neden saha çalışması yapmadığı da merak konusu olmuş durumda. Hancının CHP’nin sabit oyları sayesinde iki milletvekili çıkarabileceği düşüncesi ile çalışmadığı iddia edilmekte.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum