'İstikrar ve güven muhafaza edilecek'

'İstikrar ve güven muhafaza edilecek'
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "AK Parti’nin iktidara gelmesiyle başlayan Anadolu Devrimi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde bir kez daha güç kazanacak, bir kez daha milletimizden teyit alacak...

İstikrar ve güven muhafaza edilerek, 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerleyeceğiz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarını Bafra İlçesinde sürdürdü.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Petek ve partililerin de katıldığı programlarda ilçe merkezinde esnaf ziyareti, Bafra Muhtarlar Derneği ve Bafra Ticaret Borsası'na ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, alışveriş yapan ve yol üstünde karşılaştığı Bafralılarla bol bol sohbet etti.
Esnafa "Hayırlı İşler, bereketli bol kazanç" temennisinde bulunan Milletvekili adayı Köktaş, çocuklarada oyuncak dağıtarak onları mutlu etti.
Bafra'nın her seçimde artarak gösterdiği destekten ötürü de Bafralılara teşekkür eden Milletvekili adayı Fuat Köktaş, 7 Haziran içinde Türkiye'nin istikrarı ve istikbali için destek istedi.

AK Parti iktidarı ile birlikte havayollarının halkın yolu olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Hatırlayın eski dönemlerde uçağa binmek hayal gibiydi. Şimdi uçağa binmek otogardan otobüse binmekten daha kolay oldu. Biletinizi önceden aldığınız zamanda bilet fiyatı da çok uygun hale geliyor. Sabah gittiğiniz Ankara ve İstanbul'dan işinizi halledip akşam dönebiliyorsunuz. İlimizde bulunan Samsun - Çarşamba havalimanı da yapılan yatırımlarla birlikte artık daha fazla yolcuya hizmet veriyor. Bu artış şehrin ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Bakın ilimizde 2003 yılında yaklaşık 175.240 kişi uçakla seyahat ederken, bu rakam 2014 rakamlarına göre yaklaşık 1.520.734'ye çıktığını görüyoruz" dedi.

AK Parti'nin hiç bir zaman ekonomide popülizme hiç tevessül etmediğini dile getiren Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ekonomide popülizme izin vermeyeceğiz. Mali disiplinden vazgeçmeyecek, para politikalarını kararlı şekilde uygulayacağız. İleri demokrasi, aktif dış politika, güçlü sosyal yapıyla paralel olarak, istikrarla büyüyen bir ekonomiyle Türkiye’yi hakettiği seviyelere ulaştıracağız. Türkiye’de 2002 sonunda AK Parti’nin iktidara gelmesiyle başlayan Anadolu Devrimi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde bir kez daha güç kazanacak, bir kez daha milletimizden teyit alacak, istikrar ve güven muhafaza edilerek, 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerleyeceğiz" diye konuştu. 

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş ilçe merkezinde gerçekleştirdiği programlarının ardından Köseli, Uluağaç, Yeşilköy, Çalköy, Sürmeli, Lengerli ve Evrenuşağı mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili adayı Köktaş, eksikliklerin giderilmesi için gerekli mercilerle görüşeceğini, bir an önce yapılması içinde takipçisi olacağını söyledi.

 

Resimaltı: Havayollarının halkın yolu haline geldiğini ifade eden Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Bafra'da yol üstünde karşılaştığı çocuğa oyuncak uçak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.