İstediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz

İstediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz
Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü ve Analiz Departman Sorumlusu Emre Bayraktar, Çaykur Rizespor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Zorlu deplasman öncesinde Nuri Asan Tesisleri'nde takımdaki son durumu anlatan Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü ve Analiz Departman Sorumlusu Emre Bayraktar, "Gaziantep FK müsabakasından sonra iki günlük iznin ardından bireysel antrenmanlarımıza başladık. Çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde sürüyor. Pazar günü Çaykur Rizespor A.Ş ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Rakibimiz oynadığı 7 maçta 11 puan toplamış bir takım. Saha içerisinde koşan, mücadele eden beraber takım oyunu oynamaya çalışan dirençli, dinamik bir rakibe karşı oynayacağız." dedi.

dscf3588.jpg

"Her hafta yeni bir sayfa açıyoruz"
Bayraktar, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Çaykur Rizespor takımının bize göre lige başladıklarında pozitif bir durumu vardı. Geçen yıldan 5-6 oyuncusu şu anda takımda forma giyiyor. Yani iskelet bir kadroları var ve bunun üstüne transfer yaptılar. Biz de saha sonuçları olarak istediğimizi alamasak da her hafta yeni bir sayfa açıyoruz. Futbolda geçmişi konuşmanın insanlara bir şeyler kazandıracağını düşünmüyorum. Bu hafta sahaya doğru oyunu yansıtıp istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.