İŞTE ŞİFRELER

İŞTE ŞİFRELER
Cumhuriyet Savcılarına ve Emniyet yetkililerine sesleniyoruz

Aylardır belgeleriyle haberleştirdiğimiz gerçekler ve dillendirdiğimiz iddialar için gerekenler yapılmalıdır.

16 Haziran’dan itibaren Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ile ilgili yapmaya başladığımız haberlerimizde Paralel Yapı’yla ilgisi olduğu iddia edilen ve Başarı Üniversitesi eski Rektörü Yunus Bekdemir’in kardeşi Emre Bekdemir’e ait Copy Center, Ofistek, Fotokopi Ltd. Şti. ve Samsun Fotokopi Çekim Merkezi İletişim Ltd. Şirketlerinin ne kadar iş yaptığı sorularının cevapları gelmemiş olmasına rağmen, 15 Temmuz darbe girişimi ardından kapatılan Cemaat okulları, yurtları ve dersanelerine ait ne kadar işyeri varsa evrakları incelenmesi hâlinde bu şirketlerin o kurumlarda yaptıkları işlerin bulunması halinde Kamu Hastaneleri’nde bu şirketlere verilen işlerin neden verildiğinin şifreleri de açıkça ortaya çıkacaktır.

NEDEN GEREĞİ YAPILMIYOR?

15 Temmuz darbe girişimi ardından FETÖ yapılanması kapsamında birçok okula, yurda ve özel eğitim kurumuna OHAL kapsamında el konulmuş olması karşısında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde yapılan ihalelerle ilgili işlem yapılmamış olması akıllara durgunluk verecek boyutta. Bazı siyasetçilerin bu bürokratları özellikle korudukları ve meydanlarda yanlarında tutup fotoğraf karelerinde soktukları iddiası doğru ise Paralel Yapı ve FETÖ ile ilgili kamu kurumlarında en ufak bir gelişme yapamayacağı kanaatini güçlendirmiş durumda.

HANGİ SİYASETÇİLER NEDEN ARKALARINDA?

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında her ilde yoğun bir biçimde bürokrat alımları yaşanırken Samsun’da sadece TÜİK ve Çalışma Müdürlerinin görevden alınması olayın göstermelikten öteye geçmediğinin açık delili olarak ortaya çıkmaktadır. Belgeleriyle yayınladığımız haberlere rağmen gerekli merciler tarafından işlem yapılmamış olması bazı siyasetçilerin baskısı ile olduğu iddiaları ayyuka çıkmış durumda.  FETÖ yapılanmasına ait şirketlere iş verdikleri yönündeki haberlerimize rağmen gerekenlerin yapılmaması bir kısım siyasetçilerin ısrarla atadıkları bürokratların arkalarında durdukları izlenimi uyandırmakta. Ve o bürokratların da etraflarına” merak etmeyin bizi bu koltuklardan kimse alamaz” şeklindeki tehditleri kulaktan kulağa yayılan iddialar olarak gündeme gelmekte.

SİYASETÇİLER KENDİ GELECEKLERİNİ KARARTIRLAR

Ülkenin bunca sıkıntılı bir dönemden geçmesine neden olan FETÖ’nün, TBMM’ni bombalayacak kadar canileşmiş olmasına ve Cumhurbaşkanımızın canına kıyacak kadar alçalmış olmalarına rağmen bu örgüte kucak açmış bürokratların arkasında durmaya çalışan siyasetçileri tarihin affetmeyeceği bir yana, kendi geleceklerini de kararttıkları bir hakikattir. Biz buradan siyasetçilere sesleniyoruz; beklentiniz,belgeleriyle birlikte ortaya koyduğumuz haberlerimizi dikkate alarak gereğini yapmalarıdır, aksi halde tüm dosyaları Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve ilgili bakanlıklara gazete olarak göndereceğimizi ve altına da imzamızı koyacağımızı buradan ilan ediyoruz. Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum