İŞTE GAZETECİLİK

İŞTE GAZETECİLİK
Sabah gazetesinin 13 Şubat 2016(Dünkü) sayısının 19. Sayfasında manşetten "Operasyonu duyan paralelciler kaçtı" haberini Murat Alhan'ın imzasıyla verdi. Haberin içeriğinde ikiz kulelerle ilgili DENGE Gazetemizin manşetten verdiği haberlerin kupürleri belg

ARSALARI BEDAVAYA KAPTILAR!
Samsun Belediyesi yöneticilerinden bazıları 9 yıl önce köylülerden(Bulvar yolu geçeceğini bildikleri) arsalarını metrekaresi 30-40 liradan alarak arsaya birbirine paralel ikiz kuleleri diktiğinde gazetemiz DENGE "BU KULELER KİMİN?" manşetiyle çıkarak paralel yapıyı sorgulamıştı.

MANŞETLERİMİZ BELGE OLDU
İkiz kulelerin kimlere ait olduğunun belgesini ise bir gün sonra yine gazetemiz DENGE'nin manşetinden "İŞTE BELGESİ!" başlığıyla yayımladık. Sabah Gazetesi DENGE'nin manşetlerini "Paralelciler kaçtı" haberinin içerisinde yayımlayarak okuyucularına belge olarak sundu.

PARALELCİLER BİR BİR KAÇIYOR
Daha dün yayımladığımız DENGE'nin manşeti ise "PARALEL TEMİZLİK" olarak çıktı. Paralel yapıya operasyon yapılacağını duyan Paralelcilerin bir bir yurt dışına kaçtıklarını, son olarak Mehmet Sungur'un yurt dışına kaçtığının bilgisini okuyucularımıza duyurduk.

SAMSUN BASINI ADINA GURURLUYUZ
Ulusal düzeyde yayın yapan SABAH Gazetesi'ndeki habere DENGE Gazetesi'nin manşetten verdiği haberlerin belge olarak gösterilmesi Samsun'da Paralel yapıyla mücadelenin bir göstergesi olmasının yanı sıra Gazetecilikte geldiğimiz nokta itibariyle Samsun basını adına bizleri ayrıca gururlandırdı. Mehmet Hazinedar

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum