İMAM HATİP ORTRAOKULU’NDAN ANLAMLI PROJE

İMAM HATİP ORTRAOKULU’NDAN ANLAMLI PROJE
Samsun’un İlkadım ilçesindeki Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu’nda Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 2016-2017 eğitim öğretim yılında yürüttüğü “Maarif Hareketi” kapsamında uygulanan “Bir Damla Kanınla Bin Umut Ol” projesi

Projeye özellikle okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin yoğun katılım sağladığı gözlemlendi. Gün sonunda Kızılay Kan Merkezi Samsun Şubesine 53 ünite kan bağışı yapıldı. Türk Kızılay’ı Samsun Kan Bağışı Merkezinde görev yapmakta olan Dr. Mehmet Özbay ve ekibi bu anlamlı proje ile Türk Kızılay’ına yaptıkları katkıdan dolayı okul müdürü Seydi Ahmet Kılıç’a ve bağışçılara teşekkür etti. 

HAYATLARINA BİR İZ BIRAKTIĞIMIZI DÜŞÜNMEKTEYİM
Bugün burada sonlandırdığımız bu proje ile değerler eğitimi kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yardımlaşma ve sorumluluk duygusunun üst düzeyde verildiğini gözlemlediklerinin altını çizen Kazım Karabekir İmam Hatip Ortaokulu Okul müdürü Seydi Ahmet Kılıç, “Ayrıca öğrencilerimize,  bağışlanan bir damla kanın ne kadar kıymetli olduğu bilincini yerleştirdik. Geleceğin kan bağışçısı olması yönünde onların hayatlarına bir iz bıraktığımızı düşünmekteyim. Bu anlamda bu projenin yürütülmesi ve sonlandırılmasında emeği geçen başta Türk Kızılay’ı Samsun Kan Bağışı Merkezine, öğretmenlerimize, bizlere destek olan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.Proje, okul öğretmenleri, veliler ve mahalle sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen kan bağışı ile sonlandırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.