İLKEM'de Başarının Şifreleri Zirvedekiler Semineri

İLKEM'de Başarının Şifreleri Zirvedekiler Semineri
Gazeteci, Yazar, Eğitmen Erdem Erol, İlkadım Belediyesi Eğitim Merkezi (İLKEM) öğrencilerine "Başarının Şifreleri; Zirvedekiler" semineri verdi.

İlkadım Belediyesi'nin 'Yazar-Okur' buluşması programları çerçevesinde 'Model Genç Eğitim Konferansları' kapsamında Gazeteci, Yazar, Eğitmen Erdem Erol, İlkem öğrencilerine Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde seminer verdi. İlk günü Üniversiteye Hazırlık Kursu'na katılan gençlere, ikinci günde lise öğrencilerine 'Başarının Şifreleri, Zirvedekiler' isimli seminer veren Erol'a, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok adına İLKEM Koordinatörü İdris Yüce çiçek ve hediye vererek teşekkür etti.

İnteraktif bir ortamda gerçekleşen seminerde Erdem Erol, gençlere başarının şifrelerini, kitabı Zirvedekiler Samsun'dan Başarı Hikâyelerindeki kahramanlarının özellikleriyle sıraladı. Erol, "Her başarının arkasında bir hayal vardır. Hayal kurmadan başarı elde edilmez. Hayal kuracaksınız, o hayale inanacaksınız ve onu gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Bunun için önce yeterli donanıma ve özelliklere sahip olmanız gerekir. Güçlü niteliklerinizi çoğalttıkça başarıya koşacaksınız. Bunun için de değişmek şart. Sizler değişirseniz, dünyayı değiştirebilirsiniz" diye konuştu.

Erdem Erol, seminerlerinin ardından da, öğrencilerin hedefe yönlendirilmesi için hayallerini süsleyen mesleklerdeki ünvanlarla kitaplarını imzaladı.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.