İlçemizi konforlu yollara kavuşturuyoruz

İlçemizi konforlu yollara kavuşturuyoruz
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Yol medeniyettir şiarıyla durmadan çalışıyor, ilçemizi güvenli ve konforlu yollara kavuşturuyoruz” dedi.

İlçede program dâhilinde yoğun bir şekilde sürdürülen asfalt yol çalışmalarını sahada yakından takip eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçenin dört bir köşesinde durmak bilmeden asfalt yol çalışmalarına devam edildiğini belirtti.

canik-bld-haber-20-09-2023-yol-haber-2.jpeg

Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Yol medeniyettir şiarıyla durmadan çalışıyor, ilçemizi güvenli ve konforlu yollara kavuşturuyoruz. İlçemizde asfalt yol atağımız yoğun bir şekilde sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor, Canik’imizin dört bir yanında sıcak asfalt serim çalışmalarımızı özenle gerçekleştiriyoruz. Asfalt yol yatırımlarımızla, güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Sandıkçı, ilçedeki tüm mahallelerde asfalt serim, beton yol, taş parke yol, yol açma ve genişletme çalışmalarına özveriyle devam ettiklerini vurguladı.

canik-bld-haber-20-09-2023-yol-haber-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.