'İlçe bazlı teşvik sitemine geçilmeli'

'İlçe bazlı teşvik sitemine geçilmeli'
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Erhan Usta seçim çalışmaları kapsamında Havza’da esnafları ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

 Usta ekonomik kalkınma için ilçe bazı teşvik sitemine geçilmesi gerektiğini belirtti.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Havza’da esnafları ziyaret etti. Usta ziyaretler esnasında vatandaşlarının sorularını cevaplayarak partisi adına destek istedi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ziyaretleri esnasında ülke ekonomisinin zor bir durumda olduğunu belirterek; “MHP olarak ülkemizin düşmüş olduğu ekonomik dar boğazın farkındayız ve parti programımızın büyük kısmını ekonomiye ayırdık. Küçük esnaf bizim için önemli. Küçük esnafı kalkındıracak, üretimi artıracak programlarımız ile sizlerden yetki istiyoruz.” Dedi.

Daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO)ziyaret eden MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta burada Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Başkan Yardımcısı Aydın Kaya ve yönetim kurulu üyesi Yakup Akekin ile görüştü.

Görüşmede Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Usta’ya Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışmalar ve Havzanın ekonomik sorunları hakkında bilgiler verdi.

Acar; “İlçemizde kurulacak olan OSB ilçemize ekonomik anlamda büyük güç katacak. Bir Havzalı olarak sizlerin bize her zaman destek olacağınızı biliyoruz.” Dedi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ise ekonomik kalkınmanın en alt birimlerden başlaması gerektiğini belirterek; “ Bizim ülkemizin ihtiyacı, Dar teşvik sistemi ve ilçe bazlı kalkınma. diğer partilerin vaatlerine bakıldığında seçim vaati olarak sadece MHP bunu vaat etmektedir. Bir il içerisinde bile ilçeler arasında çok büyük farklar var.  Bu model sadece MHP’nin ekonomik programlarında yer almakta. Bizler bürokrasiyi bilen insanlarız. İlçemiz gerekeni yapmaya her zaman hazırız. Burada önemli olan bizim arkamızda olan desteğin büyüklüğü. Gerek iktidar olalım gerek muhalefet her zaman ilçemizin yanında olacağız.” Dedi.

Usta’ya MHP İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Uzunoğlu, MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve partililer eşlik etti.

© 2015 Microsoft Koşullar Gizlilik ve tanımlama bilgileri Geliştiriciler Türkçe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.