İKİ KARDEŞİ BIÇAKLA YARALAYAN ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI

İKİ KARDEŞİ BIÇAKLA YARALAYAN ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI
SAMSUN'da 23 yaşındaki Kadir ve ağabeyi 29 yaşındaki Bekir Kalebay'ı bıçakla yaraladıkları iddiasıyla bugün adliyeye çıkarılan 19 yaşındaki Tuncay ve 22 yaşındaki Tutku A. kardeşler adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay dün Canik İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yaklaşık 6 ay önce Kadir ve Bekir Kalebay kardeşler ile Tuncay ve Tutku A. kardeşler kavga ettikten sonra ayrıldı. Taraflar dün olay yerinde karşılaşınca aralarında eski kavga nedeniyle tartışma çıktı. Tartışman uzayıp kavgaya dönüştü.. Saldırıda Kadir Kalebay sol kulak arkasından kardeşi Bekir Kalebay ise alnından ve başından bıçakla yaralandı. Yaralılar olay yerine çağırılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan iki kardeş ise polise teslim oldu.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adlyeye sevk edilen Tuncay ve Tutku A. kardeşler savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı. Öte yandan bıçakla yaralanan iki kardeşin sağlık durumlarının iyi olduğu hastaneden taburcu edildikleri bildirildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.