Hükümetimiz cesur ve kararlı mücadele verdi

Hükümetimiz cesur ve kararlı mücadele verdi
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Kavak ilçesinde gerçekleştirdiği programlarda konuştu.

Köktaş, "Hükümetlerimiz döneminde darbe girişimlerine, teröre, paralel devlet yapılanmalarına karşı verilen cesur ve kararlı mücadele, ekonomide büyüme olarak milletimize önemli kazanımlar sağlandığını" söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında Kavak İlçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Milletvekili Adayı Köktaş, Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde faliyet gösteren işletmeleri ve Kavak Çimento Fabrikasını ziyaret etti. İşletmelerdeki çalışmaları ve ürünleri yakından inceleyen Milletvekili adayı Köktaş, hem yurt içi ve hemde yurt dışı ticaret yapan firma sahiplerini tebrik ederek, buradaki güzel faliyetlerden ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Ziyaretlerinde firma sahipleri ve çalışanlar ile bol bol sohbet eden milletvekili adayı Köktaş, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek destek istedi. 

Milletvekili adayı Köktaş programlarda yaptığı konuşmada ise, "AK Parti iktidarı ile birlikte bazı teşvikler çıkararak, hibeler oluşturarak, istihdamın ve ihracatın önünü açmak adına çok sayıda girişimlerde bulunduk. Yapılan bu çalışmalar sayesinde hayal edilemeyecek kadar büyük ölçekli yatırımlar yapıldı. Organize sanayi bölgeleri ile vatandaşlarımıza istihdam alanları açıldı. İşte hükümetlerimiz döneminde darbe girişimlerine, teröre, paralel devlet
yapılanmalarına karşı verilen cesur ve kararlı mücadele, ekonomide büyüme olarak milletimize önemli kazanımlar sağlandı.
Aktif dış politikamız sayesinde, Türkiye’nin uluslararası itibarı artarken, eş zamanlı olarak dış ticaret hacmi büyüdü, ekonominin her alanında rekor üstüne rekorlar kırıldı." dedi.

12 yıllık süreçte, içerde ve dışarda, ülke ekonomisini etkilemeye yönelik tüm saldırı, şok ve dalgalanmaların püskürtüldüğünü ifade eden Milletvekili adayı Köktaş, "Gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde Türkiye ekonomisi güçlü, dirençli, dayanıklı bir yapı haline geldi. 2023 hedeflerimizin odağında ekonomi bulunuyor. Ekonomimimizin odağında ise, başından itibaren olduğu gibi “insan” ve “insan onuru” yer alıyor. Demokrasiyi daha ileri standartlara kavuşturarak, terörle mücadelede kesin sonuçlar alarak, ülkemizin her köşesine ve her vatandaşımıza dokunan bir barış, huzur
ve kardeşlik iklimini Çözüm Süreci ile tesis ederek, ekonomimizi büyütmeyi
sürdüreceğiz. 2023 yılında, hedeflediğimiz ekonomik hedefleri tutturarak, Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkelerinden biri konumuna milletimizin desteği ile yükselteceğiz. Bu duygu ve düşünceler içinde 7 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve sizlerden ülkemizin istikrarı ve istikbali için destek istiyorum" diye konuştu.

Milletvekili adayı Fuat Köktaş'a Kavak programında ilçe Başkanı Bülent Yüksel ve teşkilat üyeleride eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.