"HİÇBİR ANKETE İTİBAR ETMEYİNİZ"

"HİÇBİR ANKETE İTİBAR ETMEYİNİZ"
Yerel seçimlere 3 gün kala her bir taraftan basın açıklamaları ve kamuoyu bildirileri peşi peşine geliyor.

Haftalardır Samsun kamuoyounda süren anket tartışmalarına bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erhan Usta son noktayı koydu.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU?
Aralarında eski bir AK Parti il başkanının da sahibi olduğu Erhan Usta'ya açıktan destek veren bir internet haber sitesi ve sosyal medyadaki hayran sayfaları, algı operasyonu yaparak Erhan Usta'yı açık ara önde gösteren anketler yayınlamıştı.

manset-1.png

Bağımsız aday Erhan Usta, yaptığı basın bildirisinde şu ifadeleri kullandı, '' Seçime 4-5 gün kala ile bir firma logosu ile asılsız ve mesnetsiz olduğu her halinden belli anketler yayınlanmıştır. Değerli hemşerilerim, bu kadar kutuplaşmanın ve ayrıştırmanın olduğu bir zeminde hiçbir anket gerçeği doğru ölçemez, hiçbir ankete itibar etmeyiniz. ''

manset-1-001.jpg

ASIL ANKET PAZAR AKŞAMI
Cumhur ittifakını her fırsatta beyanatlarıyla baltaladığı için partisinden ihraç edilen Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye başkan adayı Erhan Usta, resmi sosyal medya hesaplarından yaptıkları video ve metinleri sponsorlu paylaşan bazı beğeni sayfalarının kötü amaçlı algı operasyonları yaptığını ifade etti. Sevenlerine ve gönüllülerine seslenen Usta, asıl anketin pazar akşamı yapılacağından dem vurdu. 

67798717-620x410.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.