HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun milletvekilleri, il başkanı, büyükşehir belediye başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanları ile kahvaltıda biraraya geldi.

Karaaslan, ''AK Parti iktidarlarında büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan Samsun'u, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hep birlikte daha iyi noktalara taşıyacağız'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenecek yemin töreni öncesinde AK Parti Samsun ailesine AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nda kahvaltı verdi. 

Kahvaltıya Gençlik ve Spor Bakanı, Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Büyükşehir Başkanvekili Turan Çakır ve İl Başkan Yardımcısı Ercan Can katıldı.

SAMSUN'U İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yemin töreni öncesinde AK Parti ailesi olarak biraraya geldiklerini belirterek, ''1 Kasım seçimlerinde elde etiğimiz başarıda il başkanından milletvekili adaylarına, belediye başkanlarından gençlik kollarına, kadın kollarından tüm teşkilat üyelerine herkesin büyük katkısı var. AK Parti Samsun ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz. AK Parti iktidarlarında büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayan Samsun'u, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hep birlikte daha iyi noktalara taşıyacağız'' dedi.

Karaaslan AK Parti ailesine yeni hizmete giren Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nı da gezdirdi. Bakan Kılıç ve milletvekilleri Çiğdem Karaaslan'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.