HAYIRSEVERLERİMİZLE BİRLİKTE AYAKTAYIZ

HAYIRSEVERLERİMİZLE BİRLİKTE AYAKTAYIZ
Türk Kızılayı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs: "Gönüllerimizin desteği İle hazırlanan giysileri Tuzaklı Ortaokuluna teslim birlikte teslim ettik." dedi.

"DAYANIŞMA İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ"
Kan Merkezi elemanlarının öğrenciler için topladıkları para ile ve yine gönüllülerin vermiş olduğu destekler karşısında Tuzaklı Orta-İlkokulu için Mont ve Botlar satın alınarak hazırlıklarını dile getiren Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs ,”Türk Kızılay’ı gönüllüsü olan Canik İMKB Lisesi Öğretmeni Hasan Özen’in duyarlılığında temin edilen tekerlekli sandalye Yayla Mahallesi Çubuk Mıntıkasında yatalak olan bir çocuğa verilmesiyle birlikte öğrenciler tarafından hazırlan atkı ve bereler de Canik Okul Aile Birliğine teslim ettiler.  Aynı zamanda Canik Okul Aile Birliği  Başkanı  olarak  görev yapmaktayım. el emeği göz nuru bereleri ve atkıları Canik ilçesi Tuzaklı mahallesi ilk-Ortaokuluna verdik”dedi.

kizilay-(1).jpg

"ÇİZGİMİZİ BOZMADAN DEVAM EDİYORUZ"
İhtiyaç sahiplerini yakından takibe aldığını vurgulayan Başkan Örs,”Türk Kızılay’ı 150 Yıldır bu şekilde devam etmektedir. Bir sivil toplum teşkilatının yaptığı işin aynısını yapmaya kalkıp eksik yapmaktansa ona destek olmak en iyisidir. Herkes kendi işini iyi yapmalıdır. Türk Kızılay’ı bu işi 150 yıldır en iyi şekilde yapmaktadır. Türk Kızılay’ı Sevdalılarının desteği yine Canik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Hasan Özenin teşviki ile Canik İMKB lisesi öğrencileri kardeşleri üşümesin diye topladıkları atkı ve bereleri  teslim aldık” diye konuştu.. 

kizilay-(2).jpg

"HEP BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ"
Orta Karadeniz Kan Merkezi çalışanları yardım kuruluşuna elini uzattıklarını ifade eden Başkan Örs,” Bu arada kendi maaşlarından topladıkları paraları Şubemize teslim ederek gerçek duyarlılıklarını bir kez göstermişlerdir. Hayır severlerimizin yardımlarını sahiplerine ulaştırıyoruz. Yavrularımız okula giderken üşümeyeceklerdir. Canik ilçesinin zirvesinde eğitim veren okulun öğrencilerinden desteklerini esirgemeyen  Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Kan Merkezi Çalışanlarına, Canik İMKB Lisesi Okul Müdür ve İdarecilerine ,Öğretmenlerine ve İngilizce öğretmeni Türk Kızılay Canik Şubesi Üyesi Hasan Özen’e ve tüm öğrencilere teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.  
Köksal Öner

kizilay-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.