HAYATA BAKIŞ'TA BAFRALI BİR ŞAİR

HAYATA BAKIŞ'TA BAFRALI BİR ŞAİR
Ankara'da yayın yapan İnternet Haber Gazetesi Efece Haber'in " Efece Yazarlardan " Hayata Bakış " adlı kitap piyasaya çıktı. 30 yazarın arasında Efece Haber Bafra Temsilcisi, muhabir ve köşe yazarı Bafralı Oktay Zerrin de yer alıyor.

Kitap aslen Kilsli olup Ankara'da ikamet eden gazeteci, yazar M. Yahya Efe tarafından derlendi. Efece Haber'in köşe yazarlarının yayınlanan yazılarından oluşan kitap 316 sayfa olupYayın Kurulu'nda M. Yahya Efe, Harika Ören ve Orhan Selen yer alıyor.

Kitapla ilgili olarak kitabı derleyen M. Yahya Efe şunları söyledi:

" Sevgili okurlarım, Efece yazarlardan “ Hayata Bakış ” kitabı çıktı.

316 sayfadan oluşan kitapta, 30 yazarın köşe yazıları yer alıyor.

Kitapta yer alan yazarlar:

Prof. Dr. Anıl Çeçen, Yekta Güngör Özden, Hüseyin Toprak, M. Yahya Efe, Orhan Selen, Nurcan Şen, Serap Düzgören Arı, Nusret Kebapçı, Harika Ören, Belma Demir Akdağ, Sevgi Ünal, Dr. İbrahim Ateş, Melek Adalet Önol, İlknur Bakış, Dr. Hülya Ünal, Atilla Yüncüoğlu, Günseli Rumelioğlu, Münevver Özcan, Ayten Yavaşca, Ahmet Göksan, Sevinç Şimşek, Meryem Demir, Caner Öztaş, Şahika Öner, Nevin Işık, Şükran Aydoğan, Şenses Us, Mehmet Kadıoğlu, Oktay Zerrin ve Yasemin Bülbül,

Bu seçkin yazar kadrosu; hayata ve olaylara kimsenin bakmadığı, ya da bakmaya cesaret edemediği bir pencereden bakıyorlar.

Bu kitapta yer alan yazar ve şairlerimiz; herkesin göremediği, belki de görmek istemediği şeyleri bulup ortaya çıkarmada üstün birer yeteneğe sahiptirler.

Çağdaş, laik, Atatürk ilke ve inkılâplarından taviz vermeyen, farklı fikir ve görüşe sahip olan birbirinden değerli bu seçkin yazarların köşe yazılarıyla, hayata bakışlarını bu kitapta bulacaksınız.

“ Hayata bakış ” başkadır, baktığınızı görmek başka.

Gördüğünüzü anlamak ise bambaşka bir şeydir.

Anladığınızdan bir şeyler öğrenmek de ayrı bir şey.

Ama asıl önemli olan, hayatta öğrendiklerinize uygun doğru hareket etmektir.

Efece yazarlardan “ Hayata Bakış ” kitabını okuduktan sonra; hayata nasıl bakarsanız, öyle görürsünüz.

Biz hayata hangi açıdan bakarsak o açıdan yaşıyoruz.

Her gün yeni bir şeyler öğreniyor, keşfediyor, fark ediyoruz.

Bu bilgiler, kimi zaman yıllarca inandığımız şeyleri yıkıp, bizleri hayretler içinde bırakabiliyor.

Aslında mutlu olmamız yaşadıklarımızdan dolayı değil, hayata mutlu ve sevecen baktığımızda yaşadıklarımızdan keyif alıyoruz.

Hayata nasıl bakarsak, huzurlu ve mutlu olabiliriz?

Her türlü üzüntü ve sıkıntılarımızı nasıl yenebiliriz?

Hayata bakış açımız nasıl olmalıdır?

Hayata severek nasıl bakabiliriz?

Hayatı severek yaşamak güzeldir, severek yaşamanın güzelliğini ve önemini fark edenler daha güzeldir…

Bu kitapta yer alan yazarlarımızın çeşitli konularda kaleme aldıkları köşe yazılarıyla siz değerli okuyucularımızı aydınlatacağımıza ve hayatı daha çok seveceğinize inanıyorum.

Farklı fikir ve görüşlere sahip yazarlarımız, hayata bakışlarını çeşitli yönleriyle ortaya koyup, genç kuşaklara aktarmak amacıyla gönül borcumuzu ödemeye çalışmaktadırlar.

Kitabın yayına hazırlanmasında emeği geçen yayın kurulumuza ve basımında, yardımlarını esirgemeyen tüm yazar arkadaşlarıma değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

“Hayata Bakış” ı okuduğunuzda Allahın izniyle, insan yaşamında zamanın daha da kıymetini bilerek, milli birlik ve beraberlik içinde, aydınlık hür ufuklara doğru koşacağız.

 

Haber Merkezi- Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.