Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz

Hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz
AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, "Gerçek belediyecilik hizmeti ile hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz." dedi.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Geleneksel Büyük Terme İftar Programı' düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul kalabalığı ‘muhteşem’ olarak değerlenirdi ve "İşte Terme, işte meydan, işte Cumhur ittifakı" diyerek 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı yolculuğunu başlatacaklarını söyledi. Terme'yi hak ettiği yere getirmek için bu yolda el ele, uyum içerisinde emin adımlarla yürüyeceklerini belirten Şenol Kul, "Ben bu muhteşem kalabalığı gördükten sonra artık inandığımız bu yolda beraberce hedefimize ulaşacağımızdan hiçbir kuşkum kalmadı" dedi.

1-29.jpg

Kul, ilçeyi eser ve hizmet siyaseti ile çehresini değiştirerek tarih yazacaklarını söyledi. Terme'yi Türkiye Yüzyılı'nda en çok hizmet alan belediye yapacaklarını belirten Şenol Kul, "Terme'miz için artık kabuğunu kırma vakti geldi. Biz ortaya koyacağımız eserlerle, gerçek belediyecilik hizmeti ile hayalleri gerçeğe dönüştüreceğiz. Terme'yi daha ileri hedeflere ulaştırmak için çok çalışacağız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.