Haluk Tan’a yoğun ilgi

Haluk Tan’a yoğun ilgi
AK Parti’de temayül heyecanı yaşanırken, sabahın erken saatlerinde Atatürk Spor Salonu’na giden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Temayül Toplantısı Atatürk Spor Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. 2 bin 797 delegenin 2 bin 450’sinin 81 aday adayı için sandık başına gittiği ve yaklaşık yüzde 90’lık katılımın sağlandığı yoklamada aday adaylarından biri olan Haluk Tan’a delegelerin ve partililerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.

 

Temayül yoklamasının partinin üyelerinin görüşlerine verdiği önemin açık bir göstergesi olduğunu ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Haluk Tan, “Halkın istediği, teşkilatları güçlendiren adayların belirlenebilmesi için yapılan bir toplantı bu. İnşallah şehrimiz için güzel sonuçlara vesile olur. Sonuçta partimizin ve ülkemizin kazanmasını umut ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Resimaltı:

Samsun’daki temayül yoklamasına katılan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı ile görüşen Haluk Tan’a Yazıcı, başarı dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum